Jak propojit PC s televizí?
Re: Jak propojit PC s televizí?
Takže, kdybych chtěl propojit PC s tou televizí, tak musím koupit tu redukci, kterou tady dal d1amond a ještě ten kabel HDMI? Tak to zapojím ten kabel do televize do konektoru HDMI, v PC dám do grafiky tu redukci a do ni opět zapojím ten kabel? A kdybych si časem koupil lepší grafiku, tak můžu ten kabel použít taky, ale už nepoužiju tu redukci?
jo, presne tak nebo skus sehnat tu redukci jak sem psal (s-video/cinch)
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Bře 2011 19:54) ---
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Bře 2011 19:54) ---
Just Fucking Google It!
Jo, ale na co mi bude tedy ten kulatý konektor, podobný PS2, když v grafice mám ten plochý? Jako že bych vůbec nepoužil ten HDMI kabel, ale nějaký, který má jeden konektor, jako mám v grafice a jeden ten kulatý? Mám doma poi tatíkovi plnou krabici různých kabelů s konektory, ale HDMI tam není. Možná tam bude ten kulatý, jaký je na obrázku s převodem na CINCH.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Ale je velký rozdál v obraze mezi analogovým a digitálním vstupem - ty SVIDEO se používaly za starých CRT obrazovek.
Osobně bych šel do nové grafiky, protože ještě musíš řešit, jak přetáhnou zvuk - další kabel.
Osobně bych šel do nové grafiky, protože ještě musíš řešit, jak přetáhnou zvuk - další kabel.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Novou grafiku jsem chtěl, ale zatím nejsou penízky.
Dobrý den, z kamaráda u kterého jsem to viděl jsem nakonec vymáčkl, že v televizi má HDMI, to jsem viděl, ukazoval mi to. V počítači prý má grafiku 256MB a více mi neřekl. Kabel prý má s jedním konektorem HDMI a druhý má DVI. Prý ten kabel objednával někde na netu. Našel jsem doma plno kabelů s konektory, ale většinou jen CINCH-Jack, Jack-Jack apod. Potom nějakou krabičku, převod scart na tři Cinch konektory. Ale něco pořádného ne.
Abych to shrnul, tak kdybych to chtěl propojit, tak bych musel sehnat tu redukci co sem dával petaq, tedy z toho plochého konektoru co mám v grafice na HDMI a potom použít kabel HDMI- HDMI. Nebo přes ty Cinch konektory? To je na netu ale napsané, že to není moc kvalitní přenos. A jak jste psali, tak kdybych koupil tu redukci z grafiky na HDMI, potom použil kabel s oběma konektory HDMI, tak to bude ale bez toho zvuku?
Abych to shrnul, tak kdybych to chtěl propojit, tak bych musel sehnat tu redukci co sem dával petaq, tedy z toho plochého konektoru co mám v grafice na HDMI a potom použít kabel HDMI- HDMI. Nebo přes ty Cinch konektory? To je na netu ale napsané, že to není moc kvalitní přenos. A jak jste psali, tak kdybych koupil tu redukci z grafiky na HDMI, potom použil kabel s oběma konektory HDMI, tak to bude ale bez toho zvuku?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejdřív si zjisti, co to vlastně má za výstupy. Pokud to má DVI a kamarád má DVI-HDMI kabel, tak už nepotřebuješ nic. Jen cinche na zvuk
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Pokud tedy máš na TV pouze HDMI a ne i DVI nebo VGA konektor,tak si kup tento kabel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62221
Samozřejmě pokud má grafika ten DVI výstup.Na propojení zvuku tento kabel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67098
Nic víc nepotřebuješ.Tyto kabely koupíš běžně i v supermaketech.Třeba TESCO ho má určitě.
Samozřejmě pokud má grafika ten DVI výstup.Na propojení zvuku tento kabel http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=67098
Nic víc nepotřebuješ.Tyto kabely koupíš běžně i v supermaketech.Třeba TESCO ho má určitě.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Marfy: děkuji, to je asi to co jsem potřeboval. Mám tu grafiku ATI Radeon, kterou jsem tady dával na začátku. Má ten plochý konektor, ale nevím, jestli to je DVI, snad ano. Zkusím se poptat toho kamaráda, co přesně má za typ GF. Co jsem se s ním jednou bavil, tak má skoro stejný počítač jako já, ale zase tak podrobně tomu asi nerozumí.
Jen mi říkal, že ten kabel HDMI-DVI nejde nikde sehnat, tak že ho musel objednávat někde na netu za 350,- kč. Jesli ho mají v Exasoftu, tak ho zítra koupím a vyzkouším to. Se zvukem si starosti nedělám, rozumím troškuelektronice, tak bych si ho přinejhorším vyrobil. Mě se jednalo hlavně o ten obraz. Tak mockrát děkuji.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2011 17:33) ---
Díval jsem se v e-shopu Exasoftu a mají i ty redukce z DVI na HDMI, takže ji koupím a pak už jen kabel HDMI-HDMI. Tak to půjde taky že? Ale ten kabel HDMI-HDMI mají jen krátké a já potřebuji okolo 10m. No ještě uvidím. Děkuji za rady a něco vykutím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2011 17:37) ---
Mají dokonce i kabel DVI-HDMI, délka 10m, ale ten se musí objednat. Exasoft mám kousek, tak to mi nevadí. Cena okolo 380,- kč což není zase tak moc, tak to koupím.
Jen mi říkal, že ten kabel HDMI-DVI nejde nikde sehnat, tak že ho musel objednávat někde na netu za 350,- kč. Jesli ho mají v Exasoftu, tak ho zítra koupím a vyzkouším to. Se zvukem si starosti nedělám, rozumím troškuelektronice, tak bych si ho přinejhorším vyrobil. Mě se jednalo hlavně o ten obraz. Tak mockrát děkuji.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2011 17:33) ---
Díval jsem se v e-shopu Exasoftu a mají i ty redukce z DVI na HDMI, takže ji koupím a pak už jen kabel HDMI-HDMI. Tak to půjde taky že? Ale ten kabel HDMI-HDMI mají jen krátké a já potřebuji okolo 10m. No ještě uvidím. Děkuji za rady a něco vykutím.
--- Doplnění předchozího příspěvku (14 Bře 2011 17:37) ---
Mají dokonce i kabel DVI-HDMI, délka 10m, ale ten se musí objednat. Exasoft mám kousek, tak to mi nevadí. Cena okolo 380,- kč což není zase tak moc, tak to koupím.
Zpět na “Problémy s hardwarem”