Plnící se SSD disk
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Plnící se SSD disk
Je dobré občas pročistit registry CCleanerem.Ten ti uvolní i pár GB smetí.Jinak Call of Duty jde samozřejmě instalovat i na jiný disk - musíš pozorně sledovat průběh instalace.Myslím,že u CoD 2 to bylo hned ze začátku. Všechny CoD mám na disku D.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Ccleaner používám, COD jsem instaloval World at War a COD4 modern warfare a bohužel to nelze změnit na začátku.
Jen mi trochu zaráží, že nemohu změnit cestu v registrech,ať tam peru velké, nebo malé písmeno, nefunguje nic, což mi fakt nejde do hlavy
Jen mi trochu zaráží, že nemohu změnit cestu v registrech,ať tam peru velké, nebo malé písmeno, nefunguje nic, což mi fakt nejde do hlavy

- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pic píše:Povol si zobrazování skrytých a systémových souborů a hned uvidíš, kde se zvyšuje velikost některých souborů a složek. Většina instalovaných programů umožňuje volbu kam program instalovat, jen si musíš při instalaci vybrat a ne jen odklepnout přednastavené. Jinak by mne zajímal ten zápis do registru - kam vložen a celý zápis.
Tak bod obnovení zabere 8Gb což je dost, nicméně registry pořád neposlouchají, malé, nebo velké písmeno, nepokročil jsem nikam

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ale jde CoD nainstalovat jinam. Nesmíš dávat Typical instal, ale Custom a pak si vybíráš disk a složku kam chceš instalovat
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- amaroun
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
jo jo uz jsem to taky rozlousknul,clovek se proste uci celej zivot,tak uz jenom pozmenit registry a bude to komplet:-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2088
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 kvě 2025 07:27