Zdravím, chtěl bych se zeptat jak se dá vypálit více filmů na jedno DVD? Případně do jakého formátu to mám dát - na vypalování používám Windows DVD maker. Jsem s tím úplný začátečník, doposud jsem vypaloval vždy jen jeden film na jedno DVD. Takže velmi rád uvítám jaké koliv rady na programy které mám použít.
Moc děkuji za rady, Martin.
Více filmů na jedno DVD
-
- Pohlaví:
Re: Více filmů na jedno DVD
Vítej na PC-Help!
Vzhledem k tomu že používáš Windows DVD maker a tím tedy vytváříš DVD přehratelné na přehrávačích, pak jsi omezen velikostí souboru. Na DVD se vejde cca 4,3GB. Za těchto okolností tam nejspíš dostaneš jen jeden film.
Ale můžeš použít třeba DivX, Xvid a pak už je možné jich tam dát třeba 6, ale nepůjde to přehrávat na všech přehrávačích.
Vzhledem k tomu že používáš Windows DVD maker a tím tedy vytváříš DVD přehratelné na přehrávačích, pak jsi omezen velikostí souboru. Na DVD se vejde cca 4,3GB. Za těchto okolností tam nejspíš dostaneš jen jeden film.
Ale můžeš použít třeba DivX, Xvid a pak už je možné jich tam dát třeba 6, ale nepůjde to přehrávat na všech přehrávačích.
Děkuji za radu, Martin
Ještě bych se chtěl zeptat, nevíte někdo kde se dá stáhnout film Harry Potter a relikvie smrti 1.část s CZ dabingem? Na všech stránkách co jsem hledal, se pod pojmem CZ dabing skrýval SK dabing. Díky, Martin.
- Tazator
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Tady se Warez neřeší - přečti si pravidla!
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Tak se nauč slovensky.
Omlouvám se, to jsem netušil - slovensky samozřejmě umím, ale pohodlnější je to český. Ještě jednou se omlouvám. Počkám až to výjde na DVD :-)
- Tanulin
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám filmy v avi kvalitě...přegrablé na dvd formát...jeden má velikost 1,74 GB a druhý 2,95 GB což je 4,69 GB a mělo by to vejít na jedno dvd...nevím jak to vypálit a v čem.Ještě jsem to nedělala.Zpravidla mívám filmy větší a vlezl mi na jeden disk.Vypaluju v shrinku nebo dvd Fab.
Díky za radu.
Díky za radu.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tady se Warez neřeší - přečti si pravidla!
On chce stahovat, ne uploudovat. Warez je dle mého názoru získání nelegálního obsahu. Pokud se nepletu, tak stažení filmu není nezákonné, nicméně není to v souladu s dobrými mravy. To se zřejmě ale netýká filmů, jenž ještě nebyly zveřejněny, kde se o warez pravděpodobně týká. Ale přečíst by si pravidla stejně měl. Zvláště o tom, že se nemíchají dotazy, navíc nesouvisející, do jednoho tématu.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
- Tanulin
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mám filmy v avi kvalitě...přegrablé na dvd formát...jeden má velikost 1,74 GB a druhý 2,95 GB což je 4,69 GB a mělo by to vejít na jedno dvd...nevím jak to vypálit a v čem.Ještě jsem to nedělala.Zpravidla mívám filmy větší a vlezl mi na jeden disk.Vypaluju v shrinku nebo dvd Fab.
Díky za radu.
Díky za radu.
Proč to píšeš dvakrát? Proč si nezaložíš vlastní téma?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hyperx cloud stinger 2 core na pc. Jede jen jedno 1 jack
od pidlo » 15 dub 2025 19:09 » v Vše ostatní (hw) - 9
- 1920
-
od pidlo
Zobrazit poslední příspěvek
17 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 2660
-
od p3v4x
21 črc 2024 18:39
-
-
více ssd na desku asrock b450 pro4 Příloha(y)
od bugicek7lpCZ » 03 lis 2024 16:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1476
-
od MrVoltz
05 lis 2024 08:17
-
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2333
-
od petr22
20 kvě 2025 13:30
-
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”