Já už moc nehraju..jedna mě to moc nebaví (Nedodělám celou hru..) a jednak není moc času. Takže hraju takové hry bez konce .. FIFA, PES, CS 1.6, CoD2...Ale někdy bych si chtěl zahrát třeba i ten nový "Crajsys", takže na to by byly 4GB asi vhodné, co? A na takové cerepatičky na plochu..
____________________________________ Pravidla fóra Kdo se moc ptá, málo googlí
Pokud nehraješ, tak tě těžko limitují 2GB... A na serepatičky na plochu ti stačí 2GB... Nový Crysis snad jo, ale nač vyhazovat 1,5k jen proto, abys měl místo 5Fps 7Fps?
No vzhledem k tomu že ten "Crajsys" 2 má tyhle nároky:
Intel Processor - Core 2 Duo E6750 2.66GHz AMD Processor - Athlon II X2 245e Nvidia Graphics Card - GeForce GTX 280 ATI Graphics Card - Radeon HD 4870 RAM (Memory) - 3 GB Hard Disk Space - 9 GB Direct X - 9
Tak já si nezahraju (béééé:-) a tak či tak ty ramky budeš potřebovat. Určitě neprohloupíš pokud si je koupíš. 4gb ram se pomalu začíná stávat standartem:)
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Nevím nevím ... to je první odkaz na googlu při dotaz "crysis 2 hw requirements". Ale přepokládám že nechce hrát hru pro epileptiky... ale pro normální lidi :))
Minimální mi to hodilo tyhle:
Minimální systémové požadavky: Procesor: Intel Core 2 Duo nebo AMD Athlon 64 X2 2GHz nebo lepší Systémová paměť (RAM): 2 GB Grafika: Nvidia 8800 GT nebo lepší Pevný disk: 9 GB Zvuková karta: kompatibilní s DirectX Operační systém: Windows XP / Vista / 7 Mechanika: 8x DVD-ROM Drive
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Dobrý den, dnes jsem skládal pc z komponentů : rtx 4060ti, i7-12700kf,Corsair CX650,Kingston FURY 32GB KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black,ASROCK B760 Pro RS.
Počítač naběhne v pohodě na plochu, ale při zapínání svítí na základní desce:...