Giveaway of the Day - Tip na dnešní den! Vyřešeno
Re: Giveway of the Day - Tip na dnešní den!
Tip na dnešní noc by nebyl? Jsem sova a den prospím 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se ti spí lépe přes den, než v noci, tak si najdi nějaké noční zaměstnání. Většinou není noční práce moc oblíbená.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Mě nikdy nevadila. Kolega říkal, že v noci dělají jen policajti, zloději a kurvy 

-
- Pohlaví:
Tip na dnešní den : http://www.giveawayoftheday.com/
Audio Speed Changer Pro 1.3
Audio Speed Changer Pro vám umožní zrychlit zvukové soubory beze změny výšky. Je určen především pro urychlení zvukové knihy a podcasty, ale může být zcela jistě použitý i pro jiný zvukový záznam nebo soubor. Dávkové zpracování a pohodlné uživatelské rozhraní.
Dnes hra: Egyptoid
Audio Speed Changer Pro 1.3
Audio Speed Changer Pro vám umožní zrychlit zvukové soubory beze změny výšky. Je určen především pro urychlení zvukové knihy a podcasty, ale může být zcela jistě použitý i pro jiný zvukový záznam nebo soubor. Dávkové zpracování a pohodlné uživatelské rozhraní.
Dnes hra: Egyptoid
-
- Pohlaví:
Tip na dnešní den : http://www.giveawayoftheday.com/
ZenWriter textový editor pro Windows, který vypne všechny rozptýlení a umožní vám soustředit se na své myšlenky . Je to celé obrazovce, zen-jako program, který nabízí několik možností formátování, ale spoustu klidu.
ZenWriter textový editor pro Windows, který vypne všechny rozptýlení a umožní vám soustředit se na své myšlenky . Je to celé obrazovce, zen-jako program, který nabízí několik možností formátování, ale spoustu klidu.
Blue Spirit píše:........který vypne všechny rozptýlení a umožní vám soustředit se na své myšlenky . Je to celé obrazovce, zen-jako program, který nabízí několik možností formátování, ale spoustu klidu.

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
Tak já to pokud je čas upravuju, ale také jsou tam texty pro mne někdy nepřeložitelné ba i nepochopitelné. Aby to bylo super, bylo by nutné si ten program "osahat" ale to možné není - aspoň ne vždy.
Pokud ale vládneš jazykem anglickým, pak nekomentuj ale přelož - dobročinnosti se meze nekladou.
Pokud ale vládneš jazykem anglickým, pak nekomentuj ale přelož - dobročinnosti se meze nekladou.

Angličtina je pro mne srozumitelná ještě míň než ty překlady, takže bohužel nic .... 
a s tímto handicapem (
), bych asi testoval, programy o nichž nevím k čemu slouží, od rána do večera takřka nonstop, a pokud by byly navíc v angličtině pak bych je asi vůbec nedotestoval

a s tímto handicapem (

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
A teď si představ, že ze začátku éry Sinclair ZX Spectra 48 K neexistovalo česky vůbec nic, ani manuály, příkazy, software ... vše bylo v anglině, v tom lepším případě.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Trochu OT/
A nebyl ani internet a mobily. Programy či hry téměř koupit nešly, tak se vesele kopírovalo. Nejlépe na kazetovým dvojčeti. Telefony byly jen pevný a to taky ne všude. A nešlo jít a koupit počítač (osmibita). To se musel shánět, případně mít někde v obchodě známý, co dali echo, že to přišlo. A nějaký rozhodování mám vzít A nebo B? Kdepak beru to co je, jelikož jsem rád, že to vůbec je.
P.S. Ten textový editor Zenwriter jsem si ze zvědavosti nainstaloval, ale byl na mě tak uklidňující, že musel po pár minutách testování zas pryč z mého počítače.
Edit: Opraveny překlepy.
A nebyl ani internet a mobily. Programy či hry téměř koupit nešly, tak se vesele kopírovalo. Nejlépe na kazetovým dvojčeti. Telefony byly jen pevný a to taky ne všude. A nešlo jít a koupit počítač (osmibita). To se musel shánět, případně mít někde v obchodě známý, co dali echo, že to přišlo. A nějaký rozhodování mám vzít A nebo B? Kdepak beru to co je, jelikož jsem rád, že to vůbec je.
P.S. Ten textový editor Zenwriter jsem si ze zvědavosti nainstaloval, ale byl na mě tak uklidňující, že musel po pár minutách testování zas pryč z mého počítače.

Edit: Opraveny překlepy.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
X píše:A teď si představ, že ze začátku éry Sinclair ZX Spectra 48 K neexistovalo česky vůbec nic, ani manuály, příkazy, software ... vše bylo v anglině, v tom lepším případě.
já si jen matně vybavuju nějaký tuším to byl "Fortran", děrný štítky ... - co do nás hustili krom ruštiny

takže proto je pro mne anglicky stejně jako turecky

S němčinou jsem hned přestal, protože jsem si mohl zlomit jazyk