Hlášení chyb Windows 7 Ultimate 64bit Vyřešeno
Hlášení chyb Windows 7 Ultimate 64bit Vyřešeno
Dobrý den mám PC Windows 7 Ultimate 64bitový , zničeho nic se mi sekl PC tak jsem ho restartoval pak jsemi sekl PC a sám se restartoval , začalo se to zhoršovat hlášení víc chyb , pak jse to nechtělo ani načíst na Plochu neš jse to stalo tak jsem zachránil náké data . HDD jsem naformátoval a nahrál znova Win 7 64bit , vypadalo že je to v pořádku a pak to začalo znovu tak po 5hod od instalace a pak se to sekalo a vypínalo častěji tak uš nevím co stim. Prosím poradtě děkuji předem
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
Re: Hlášení chyb Windows 7 Ultimate 64bit
možna špatny hdd nebo ram.. skus jiny jestli mas
Just Fucking Google It!
HDD jiný mám dekuju skusim návrhy pište prosím dál
Windows 11 PRO 64bit, Základní deska: Asus Strix B550-F Gaming, CPU: AMD Ryzen 5 5600, Grafická karta: ASUS TUF GAMING GeForce RTX 3060 Ti O8G GDDR6X, Ram: Kingston FURY 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16, Disk: Kingston KC3000 NVMe 1TB, Chladič: Endorfy Fera 5, Zdroj: MSI MPG A650GF
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Špatný disk nebo spíše to napovídá černotě systému, že?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Nevim co je černota :-)
4memphisto: Z čeho soudíš, že se jedná o černotu systému ? I černý systém má 30 denní lhůtu na aktivaci ! V tomhle případě i po reinstallu začli problémy až po 5 hodinách, tak se pro příště tohodle zdrž. Hvězdičky neznamenají sílu slova.
Nelegální systém.
//A 30 dní znamená pro piráta, že si to až po této době aktivuje co...? Někdy mi zůstává rozum stát. Žbeky
vojak3 píše:Nevim co je černota :-)
Nelegální systém.
//A 30 dní znamená pro piráta, že si to až po této době aktivuje co...? Někdy mi zůstává rozum stát. Žbeky
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Třeba čerpám z toho, že pár těchto systémů jsem už viděl a příznaky zázračně sedí
Ano, systém má na aktivaci 30 dní, ale musí být stažen z oficiálních zdrojů a to torrenty rozhodně nejsou...

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Pár těchto systémů jsi viděl - jak tomu mám rozumět ? Windows 7 Ultimate 64bit je oficiální název, žádný warez název, aby to byla výjimka vidět. A dovolím si oponovat, ale i warez verze systému má 30 dení aktivační lhůtu. Rozdíl mezi placenýma Windows a warez Windows ( pokud pominu upravené verze ) není v systému, nýbrž v klíči. Tudíž základ zůstává - 30 dní.
Proč až po této lhůtě ? Nikde to bohužel v tvůj neprospěch v mém příspěvku nevidím, ale je to jedno, kdy si ho pirát aktivuje. Může první minutu ale taky poslední minutu 30 dení lhůty systému.
Právě na vypršení lhůty čekat nebude a první věc po instalaci OS bude aktivace loaderem... Tvé argumenty jsou značně na vodě. Žbeky
Žbeky píše:A 30 dní znamená pro piráta, že si to až po této době aktivuje co...? Někdy mi zůstává rozum stát. Žbeky
Proč až po této lhůtě ? Nikde to bohužel v tvůj neprospěch v mém příspěvku nevidím, ale je to jedno, kdy si ho pirát aktivuje. Může první minutu ale taky poslední minutu 30 dení lhůty systému.
Právě na vypršení lhůty čekat nebude a první věc po instalaci OS bude aktivace loaderem... Tvé argumenty jsou značně na vodě. Žbeky
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře, tak ještě jednou a pomalu. O názvu Windows se tu nikdo nebavil
Přesně tyhle příznaky odpovídají verzi W7 Ultimate, která je již předaktivována a obsahuje W7 Loader. Ještě pořád ti to přijde legální? 

Vím, o čem mluvíš. Ale Loader není jediný legalizátor a popravdě ani není nejlepší
A ano, někdo se tu mezi náma o názvu Windowsů bavil. Ale už jsme hluboce OT. Necháme místo majiteli systému, aby se o něm, ale především o problému nějakým způsobem vyjádřil.
Žbeky promiň, ale buď na Tebe něco leze ( chtělo by to si orazit ), nebo máš věateckou kouli. Proč si myslíš, že MUSÍ každý ihned po nainstalování OS aktivovat ? Znám nejednoho člověka, který i legální systém aktivoval až ke konci lhůty na aktivaci. A tento samí postup nebude tudíž ani výjimkou u nelegálbího systému. Vždyť proč spěchat.
\\Navážení do mé soby si nech od cesty, nemuselo by se ti to vyplatit... A rovněž neříkám, že se musí aktivovat ihned. Proč si ale nechat stále zobrazovat hlášku o neaktivovaných windows, když v origo systému je aktivace jedno klepnutí? Čti laskavě co píšu a nedomýšlej si řádky. Žbeky

Žbeky píše:Právě na vypršení lhůty čekat nebude a první věc po instalaci OS bude aktivace loaderem... Tvé argumenty jsou značně na vodě. Žbeky
Žbeky promiň, ale buď na Tebe něco leze ( chtělo by to si orazit ), nebo máš věateckou kouli. Proč si myslíš, že MUSÍ každý ihned po nainstalování OS aktivovat ? Znám nejednoho člověka, který i legální systém aktivoval až ke konci lhůty na aktivaci. A tento samí postup nebude tudíž ani výjimkou u nelegálbího systému. Vždyť proč spěchat.
\\Navážení do mé soby si nech od cesty, nemuselo by se ti to vyplatit... A rovněž neříkám, že se musí aktivovat ihned. Proč si ale nechat stále zobrazovat hlášku o neaktivovaných windows, když v origo systému je aktivace jedno klepnutí? Čti laskavě co píšu a nedomýšlej si řádky. Žbeky
Používal jsem Win 7 Ultimate 36bit na staršim PC tak 1rok cca a bez takový potíže jak mám tet , tet mám novej PC tak 3,5mesíce používám tam Win 7 Ultimate 64bit fungoval taky dobře aš 4dny zpět začalo to co jsem psal.Tet jsem vyměnil HDD naformátoval jsemho a instaluju Win 7 64bit Ultimate a uvidíme co stoho vyleze jestli to bude dělat dál tak uš nevim
( a zjednou chyb bylo že pozadí bylo modrý a tam jse něco psalo asi naky chyby jestli vám to něco připomíná děkuji

A při této instalaci Windowsů to již do "modré obrazovky" spadlo ? ( jinak je to BSOD )
A jen tak z poloviny OT: Systém je legální ?
Žbeky - já s Tebou rozhovor nezačínal ( a ani se o něj neprosil / neprosím ). Za další hláška o zaktivování systému není několikrát denně. Maximálně po spuštění Windows - i v tomto případě si jí uživatel nemusí všímat - zmizí sama. Já čtu co píšeš, jen nechápu, kde jsi vzal, že jsem napsal něco ve smyslu, že člověk musí aktivovat windows až ke konci aktivační lhůty. Napsal jsem pouze, že je jedno, kdy si uživatel systém zaktivuje. A vůbec, jestli chceš v tomto tématu něco napsat a pomoc tak, tak prosím, v ničem Ti nebráním. Ale jestli si tu na fóru jen kvůli léčení si svých případných mindráků, zkus to prosím na jiném uživateli. Neměl jsem a ani nemám náladu se tu do někoho navážet, či rozjíždět hádky ohledně OT témat.
A jen tak z poloviny OT: Systém je legální ?
Žbeky píše:Navážení do mé soby si nech od cesty, nemuselo by se ti to vyplatit... A rovněž neříkám, že se musí aktivovat ihned. Proč si ale nechat stále zobrazovat hlášku o neaktivovaných windows, když v origo systému je aktivace jedno klepnutí? Čti laskavě co píšu a nedomýšlej si řádky. Žbeky
Žbeky - já s Tebou rozhovor nezačínal ( a ani se o něj neprosil / neprosím ). Za další hláška o zaktivování systému není několikrát denně. Maximálně po spuštění Windows - i v tomto případě si jí uživatel nemusí všímat - zmizí sama. Já čtu co píšeš, jen nechápu, kde jsi vzal, že jsem napsal něco ve smyslu, že člověk musí aktivovat windows až ke konci aktivační lhůty. Napsal jsem pouze, že je jedno, kdy si uživatel systém zaktivuje. A vůbec, jestli chceš v tomto tématu něco napsat a pomoc tak, tak prosím, v ničem Ti nebráním. Ale jestli si tu na fóru jen kvůli léčení si svých případných mindráků, zkus to prosím na jiném uživateli. Neměl jsem a ani nemám náladu se tu do někoho navážet, či rozjíždět hádky ohledně OT témat.
Naposledy upravil(a) iDkcz dne 19 bře 2011 19:15, celkem upraveno 1 x.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8110
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30
-
-
Crucial MX500 - náhodne hlášení o prehriati Příloha(y)
od michal84 » 21 pro 2024 10:17 » v Problémy s hardwarem - 29
- 6712
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
28 pro 2024 08:21
-
-
- 2
- 5760
-
od HelFix