Restartuje se PC, prosím o kontrolu Vyřešeno

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

hanzy
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Restartuje se PC, prosím o kontrolu

Příspěvekod hanzy » 20 bře 2011 16:58

zkusím někde přes týden otestovat tyto věci. Jelikož ten PC nejde pustit, tak musím najít nějakou dobrou duši co mi to otestuje... Zatím moc děkuji a během týdne se ozvu.

Reklama
hanzy
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod hanzy » 21 bře 2011 22:05

Tak RAMky jsou OK, disk zdrejme taky. Nakonec jsem zasel pro novou zakladni desku do obchodu. Po sestaveni jsem to zapnul a opet se to restartovalo pri uvodni obrazovce "Vitejte". Tak jsem zkusil jiny disk s ubuntu a jelo to. Preinstaloval jsem windowsy na puvodnim disku a jede to. Tak nakonec to bylo nejspis deskou, jeste ji tam zkusim vratit a uvidim.

Ted ale resim dalsi problem a nevim jestli na to pujde odpovedet najednou at nemusim zakladat nove tema.
Situace je takova-> internet privedeny do routeru od UPC -> router TP-LINK WR541G/542G (v prizemi), na tento TP-LINK jsou pripojeny pocitace a notebooky dratem i bezdratove. Chci k tomu TP-LINKu bezdratove pripojit ASUS 500G premium, asi v modu klient, abych mohl v prvnim patre pripojit kabelem PC. Vyzkousel jsem orig, oleg, dd-wrt firmware, postupoval podle navodu na netu napr http://www.dd-wrt.com/wiki/index.php/Cl ... e_Wireless ale nepodarilo se mi to rozjet.
Mohl by si poradit? Diky

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 21 bře 2011 22:12

Ve windows si mohl mít něco napadeného , nebo nákazu , která se přeinstalací windows přepsala....

Zadej nové téma do sekce internet ap. , tady není na to správné místo.

Pokud nejsou jiné problémy , je to vše a můžeš tady dát vyřešeno , zelenou fajfku.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “HiJackThis”