vyber amd HD 6870 a usetris 1500
--- Doplnění předchozího příspěvku (21 Bře 2011 20:32) ---
nehlede na to ze ji muzes pretaktit a smaznout tak ten nepatrny rozdil.. dale pak moznost rustu s novymi ovladaci..diky relativne nove technologii
Stavba pc - rada
Re: Stavba pc - rada
A jak ten chladič na procesor???
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Za ten peníze vyhazovat nemusíš, leda že bys taktoval, pak vezmi třeba Gelid Tranquillo
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 2S0113K901
Tak že by konečná sestava?
Jen doufám že to všechno zdroj a základka utáhnou..
Jinak dík za pomomoc. Kdyby byly ještě nějaké připomínky, určitě napište.
Obědnávka stejně neproběhne dříve jak za půl roku protože ještě se musí došetřit. Měl jsem připravených 13000kč ale i tak děkuju že ste mi za o něco více peněz pomohli dát do kupy takovýho mazlíka. Doufám že v dnešní době na tom rozjedu nejnáročnější hru na plný detaily..
Dík všem.
Tak že by konečná sestava?
Jen doufám že to všechno zdroj a základka utáhnou..

Jinak dík za pomomoc. Kdyby byly ještě nějaké připomínky, určitě napište.
Obědnávka stejně neproběhne dříve jak za půl roku protože ještě se musí došetřit. Měl jsem připravených 13000kč ale i tak děkuju že ste mi za o něco více peněz pomohli dát do kupy takovýho mazlíka. Doufám že v dnešní době na tom rozjedu nejnáročnější hru na plný detaily..
Dík všem.
Ta sestava je na hodně vysoké úrovni, ale možná ji bylo zbytečné sestavovat teď, když si počítač koupíš třeba až za rok, kdy budou tyto komponenty určitě o dost levnější nebo si rovnou můžeš za tyto peníze sestavit lepší PC. Ale samozřejmě záleží na tobě.
Ta sestava je na hodně vysoké úrovni, ale možná ji bylo zbytečné sestavovat teď, když si počítač koupíš třeba až za rok, kdy budou tyto komponenty určitě o dost levnější nebo si rovnou můžeš za tyto peníze sestavit lepší PC. Ale samozřejmě záleží na tobě
Promiň ale to by si ten počítač nekoupil nikdy... Pořád se budou ceny měnit a budou i novější komponety (lepší) :-)
Jinak moc dobrá sestava, alespoň mě se líbí.

Ale já to myslím tak, že za toho půl roku může být vše jinak a že ta sestava už třeba nebude podle jeho představ, ne že má čekat, až spadnou ceny dolů.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za půl roku bude výkonná sestava vypadat zas úplně jinak... Nevím, proč jsme to tu 5 stránek řešili 

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1763
-
od thetommys
Zobrazit poslední příspěvek
07 čer 2025 18:05