vim ze tema na nejspise stejny problem tu je, ale nevyznam se v tom zas tolik tak omluvte ze zakladam znova
ted k problemu vcera jsem si zapl hru a po chvili me zamrzl pocitac (drive se mi to stalo uz take tak me to neprislo divne ale nic se nedelo) jenze ted kdyz pocitac zapnu nabihaji W ale kdyz nabehne stranka na prihlaseni zcerna obrazovka a po cvhili se zasekne i mys
tak jsem zapl pocitac v nouzovem rezimu a provedl obnovu ale nic se nezmenilo jeste me napadlo odinstalovat ovladace grafiky (drive me to uz pomohlo) a ted po restartu se pocitac zapl... jenze sed hned nainstalovali ovladace a po restartu to same a uz jsou pres obraz cary a nic nejde delat... tak si uz fakt nevim rady
jeslti to je vir nebo je to problem s grafikou fakt nevim
tak predem diky za odpovedi co mam udelat (pisu ted z jineho pocitace)
PS: ten log z toho programu nevim jestli pujde v nouzovem rezimu tak se chci na to zeptat jsem u dedy na pocitaci jsem hledal a narazil na toto forum tak proto se ptam...
po zapnuti cerna obrazovka Vyřešeno
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: po zapnuti cerna obrazovka
Spusť PC v nouzovém režimu a pokud bude obraz bez čar odinstaluj ovladač grafické karty a nainstaluj jiný. Ne vždy je však ten nejnovější nejvhodnější. Problém může být i v samotné grafické kartě. Podívej se do Správce zařízení, zda tam není někde "?", nebo "!". Neuvádíš žádné podrobnosti o složení PC a jaký máš zdroj (značka a W).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
v nouzovem rezimu se pocitac chova uplne normalne
no v spravce zarizeni zadny ? ani ! neni
pocitac je
procesor Intel Core 2 Duo E6400 2.13 GHz
grafika ati radeon X1950 vyrobce msi
zakladka ASUS P5B Deluxe
disk seageta baracuda 320 gb presne bych musel najit kdyztak
zdroj je 450 W eurocase
W 7 ultimate
pocitac je stary uz 5 let a jednou me na zaruku grafiku uz vymenovali za novou odesell u ni cip pry
jinak ty ovladace uz sjem instaloval jenze nemuzu najit nejake starsi nez jsou ty na ati strankach na W7 jeste prohledam
no v spravce zarizeni zadny ? ani ! neni
pocitac je
procesor Intel Core 2 Duo E6400 2.13 GHz
grafika ati radeon X1950 vyrobce msi
zakladka ASUS P5B Deluxe
disk seageta baracuda 320 gb presne bych musel najit kdyztak
zdroj je 450 W eurocase
W 7 ultimate
pocitac je stary uz 5 let a jednou me na zaruku grafiku uz vymenovali za novou odesell u ni cip pry
jinak ty ovladace uz sjem instaloval jenze nemuzu najit nejake starsi nez jsou ty na ati strankach na W7 jeste prohledam
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ovladač pro grafickou kartu hledej na stránkách výrobce grafické karty a dej pozor, aby byly pro Win7.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
tak jsem na strance msi nasel jen na visty a xpcka.... tak nevim no to asi nebude od nich na 7 kdyz to nemaji na strankach
http://global.msi.eu/index.php?func=dow ... od_no=1070
http://global.msi.eu/index.php?func=dow ... od_no=1070
Re: po zapnuti cerna obrazovka Vyřešeno
tak dik za pomoc ani tyto ovladace nepomohli tak jsem se rozhodl ze to nakonec preinstaluju nez abyhc se stim jeste tyden otravoval