Aukce typu: www.licituj.cz

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Aukce typu: www.licituj.cz

Příspěvekod karlos » 04 čer 2010 12:03

Tak tohle je zlodějna, jak kráva. iPhone 3gs 16GB se dá koupit za patnáct, ale panáčci si za něj nechají zaplatit 48!!!
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Reklama
king-surf
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod king-surf » 04 čer 2010 14:46

http://www.daseto.cz http://www.bonus.cz (bonus je nejznámější a asi nejkvalitnější).... už dlouho také přemýšlím pro zapojení do těhle aukcí, ale lidé jsou draví.. že by jsi něco vyhrál, možnost celkem nulová... oni to prodávaj tak levno proto, že lidé si kupují kredity, za které zboží nakoupí a ještě na něm vydělají.. pokud ale aukční portál nezná moc lidí a nekupují si kredity, tak jako některé moc nevydělávají a tím pádem i málo prodávají své zboží

EDIT// navíc lidé u aukcí si nastavují automatické přihazování, což je pěkná blbost, lidé by si měli uvědomit, že tady jde o soutěž lidských bytostí, né počítačů...
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo

KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!

CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 04 čer 2010 17:01

A jaký je podle tebe rozdíl v tom, když si nastavím strop, kam až jsem ochotný jít a počítač to k tomu stropu dohází za mě, nebo to budu házet po pětikoruně sám? Poctivá aukce je fér obchod, kde platí jen ten, kdo vyhrál. Všechno ostatní je zlodějna, kde platí všichni a někdo v pozadí se nechutně nakapsuje :evil:

mike127
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike127 » 05 čer 2010 00:41

no ja bych mohl doporučit třeba hraveaukce.cz protože tam není potřeba kupovat příhozy. Každý den totiž dostaneš 2 příhozy. Stačí se jednou každej den přihlásit a příhozy jsou tvoje. Za měsíc mlžeš takhle získat třeba 60 příhozů. Pokud by ste mi chtěli maličko pomoct a máte zájem o registraci mohl bych vás zaregistrovat pod sebe. Stačí napsat SZ. Neberte to prosím tak že jsem využil tohoto tématu pro reklamu. To fakt ne! Je to jen přátelská nabídka. :bigups: :wink: Pokud to ale někoho opravdu naštve předem se omlouvám. :huh:

Až zemřu, pohřběte mě tváří dolů, aby mi celý svět mohl políbit p*del.

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 05 čer 2010 11:35

Jeden šťastlivec, který na tom promrhá 30tisíc si sice koupí věc za půl milionu, jenže mezitím na tom ostatní celkem utratí milion.
Využívá se zde jenom lidského myšlení, přeci když to je za pár korun, tak to bude levné, ne ?
Raději se tam ani neregistrovat a nezačínat.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

wericzek
nováček
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod wericzek » 23 bře 2011 01:59

Mi se nejvíce líbí Kaufmanie.cz :D

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 bře 2011 06:58

:D :D :D na aukro dám dopustit kdykoliv :D :D :D
a co se týše pojmu Poctivá aukce - to se mi hrozně líbí :lol:

Kdysi když jsem na aukru začínal tak jsem si chtěl zkusit jak to přihazování funguje, našel jsem si tedy předmět a začal s příhozy nakonec jsme zůstali dva přihazující a navzájem se přeplácávali až kolega zvítězil a předmět byl jeho :D
Když jsem ho kontaktoval s dotazem proč to tak přepískl tak odpověděl že ho to baví - tenhle způsob zábavy, > sdělil jsem mu tedy, že jsme se tím pobavili oba. On měl radost, že to přeplácal a vyhrál, a já že to vyhrál on.
Jsou tam ovšem i ti jež mají vícero účtů a přihazují spolu se zájemcem na vlastní aukce aby vytáhli cenu nahoru - poctivá aukce. :lol:

Můj názor po zkušenostech s aukrem je nejlépe se aukcím vyhnout.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 23 bře 2011 08:17

Již jsi to tu psal mnohokrát. Musím ti však sdělit, že chyba byla u tebe a ne u Aukra. Že se chováš, jak nezodpovědný hlupák, který se nepodívá od koho kupuje (kolik má obchodů a negativních hodnocení), když si neumíš stanovit rozumný cenový strop, tak se pak nediv. Že někdo přihazuje na své aukce, aby zvedl cenu, je možné i když nedoložené, nicméně to opět souvisí s tím, že pokud si neumím stanovit rozumný strop, pak jsem blbec já, ne Aukro. Opět se budu opakovat, mám spoustu nákupů na Aukru k mé plné spokojenosti a to nejspíš jen proto, že si nejdříve stanovím cenový strop, přes který nejdu i kdyby to mělo být jen o korunu, ale hlavně si hlídám od koho kupuji. Od nováčka, který chce platbu předem nekoupím ani ťuk. Stejně tak od člověka, který má negativní hodnocení.

Mc-buddy
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Mc-buddy » 23 bře 2011 08:35

Souhlasím s karlosem ;)..vaše blbost že se do toho hrnete bezhlavě..
Mc-Buddy

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 23 bře 2011 10:16

Karlosi ono to s tím negativním hodnocením je všelijaké. Když něco na Aukru vyhraju, tak ihned převádím peníze a na mé straně není problém.
Nedávno jsem koupil holce RC auto asi za 300,- a přišlo s rozbitým zadním sklem. Při ježdění dělalo strašný kravál a asi po dvaceti minutách vyskákala ozubená kolečka. /to byl ten kravál, protože uvnitř to bylo polámané/
Ženská se mnou vůbec nekomunikovala a já ji dal špatné hodnocení. Obratem jsem dostal špatné hodnocení já, protože jsem prý měl reklamovat. Ale na to abych to balil, chodil na poštu a stál tam ve frontě, navíc bez záruky že mi to uzná opravdu nemám čas.
Tak jsem to opravil, jezdí to tiše a už nic nevyskáče.

Špatné hodnocení tedy vždy neznamená, že dotyčný je nespolehlivý.

Mc-buddy
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod Mc-buddy » 23 bře 2011 10:19

To je taky pravda,ale ten kdo má víc špatných hodnocení na tom už něco bude ;)
Mc-Buddy

Speed_dead
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Speed_dead » 23 bře 2011 10:22

Když jsem na to narazil poprvé, vypadalo to zajímavě. Ale když jsem si ověřil, jak to funguje, tak se mě z toho zvednul kufr. :evil: Jak říkají v jedné sérii "Mistři švindlu" na kabelovce o tom, jak lze podvádět: "Když to vypadá příliš výhodně, než aby to mohla být pravda, tak to pravda zpravidla není."

Noční pauza končí dle akučních serverů v 10:00, ale je 10:20 a všude to stále stojí. :roll:
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”