Mám problém.V poslední době mě jde velmi pomalu stahovat např.Z Uložto nebo Rapidshare.Pokud stahuji odjinud /např. ze Stahuj,BonusWeb...prostě jinde/ stahování jede tak jako vždy.Není to žádná sláva,ale kolem těch 150 až 200kb.Ovšem asi před čtrnácti dny mi to kleslo na Uložto na 6kb

a tak se to stále drží. Nestahuji tak často,tak nevím kdy to konkrétně začalo.Shodou okolností jsem v den kdy jsem na to přišel,chtěl stáhnout jeden díl seriálu z RapidShare a tam taky jelo kolem 120kb.Tak jsem si myslel,že je problém jen na Uložto,ovšem jsem druhý den chtěl stáhnout z Rapidu druhou půlku toho seriálu a najednou rychlost taky jen těch 6kb.No a taky už se to stále tak drží.
Ovšem jen na těchto dvou,například včera jsem stahoval jednu demovku a rychlost 190kb.
Je možné,že je problém u providera?Že by omezoval jen určitý adresy?
PS:Nevím jestli to s tím souvisí,ale téměř od té samé doby se na serveru z
televizním programemnemůžu dostat k podrobnostem o jednotlivých pořadech.Když kliknu ne určitý pořad,tak mě to za chvíli hodí,že nelze kontaktovat server.Mimochodem pokud by to někdo zkusil a napsal jestli mu to jde, bych byl vděčný.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.