Zdravím mám problem můj pc se pri trochu větším vykonu začíná zasekavat tento problem sem již mel a bylo to prehřívaní chip-setu který měl jen žebrovaní vyřešil sem to přidaním dodatečného ventilatoru nini se ale problem oběvil zas ale tedkon se mi nezda ze by se chipset prehrival
Konfiguraci pc mam
grafickou kartu mam NVIDIA geforce 9800gt
procesor - Intel core 2 duo
motherbord mam GIGABYTE EP45-DS3
Mate nejake napady co s tim je?
windous7 zasekavni pc
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: windous7 zasekavni pc
Podívej se do bedny, zda nejsou chladiče a ventilátory zaprášené a pokud ano, vyfoukej prach. Také spusť kontrolu disku s opravou případných chyb a zkontroluj paměti programem Memtest (alespoň 2 - 3 x celý test).
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
ventilatory jsem cistil jiz kdyz sem stim mel problem poprve cim tu kontrolu disku misli proti virum nebo cemu presne a memtest teda zkusim
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Kontrolou disku myslím kontrolu, zda na disku nejsou chyby. Kontrola antivirem je také vhodná.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Zpět na “Problémy s hardwarem”