zdravim,
Chci si stahovat nejaky Rescue Disk pro pripad, ze by mi selhal firewall a antivirak a ja chytl hodne viru.
Myslite ze mam stahnout Kaspersky Rescue Disk 10 nebo mate jiny napad??
dekuji vsem
Kaspersky Rescue Disk 10
Re: Kaspersky Rescue Disk 10
Tak já se musím přiznat že jsem žádný recovery disk ani zálohu ani nic podobného nikdy nepotřeboval. Pokud nemáte, doporučil bych rozdělit si disk na systém + data a na oddíl s daty ukládat důležité data atd. Ale určitě, Kaspersky je kvalitní firma a jejich nástroje taktéž. Doufám že to není reklama, ale v předposledním čísle časopisu C*mputer byl bootovací recovery disk + v časopisu podrobný návod všech jeho funkcí :) třeba se vám podaří ho sehnat, opravdu užitečné doporučuji :)
jedna se o freeware produkt, ktery prave stahuji z jejich webu
Disk mam samozdrejeme rozdeleny, ale nikdy nic neni 100%, takze je lepsi doma mit zalohu
Disk mam samozdrejeme rozdeleny, ale nikdy nic neni 100%, takze je lepsi doma mit zalohu
Ahoj,
lepší je stahovat aktuální rescue disk, když ho potřebuješ, rok starý Ti je celkem na nic.
Ale pokud nemáš zrovna možnost si ho někde vypálit (určitě u nějakého kamaráda by to šlo), je dobré mít třeba po ruce cd s linuxem, nebo nějaké live na vytáhnutí dat.
Jinak firma Kaspersky patří mezi ty nejlepší, takže jen doporučuji.
lepší je stahovat aktuální rescue disk, když ho potřebuješ, rok starý Ti je celkem na nic.
Ale pokud nemáš zrovna možnost si ho někde vypálit (určitě u nějakého kamaráda by to šlo), je dobré mít třeba po ruce cd s linuxem, nebo nějaké live na vytáhnutí dat.
Jinak firma Kaspersky patří mezi ty nejlepší, takže jen doporučuji.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
jen doplním bledulku ohledně KRD10 , pokud máš připojení na net , tak v případě spuštění disku se tento aktualizuje sám , ovšem dost dlouho to trvá..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”