Dobrý den... Měl bych jeden problém, ale doopravdy velký problém..
Mám zablokován přístup na pár důležitých stránek, kam se potebuji dostat. Nevím proč jsou bloklé, asi někdo na mou IP nevím..
Změna IP ? A jsme u toho. Já to samozdřejmě skoušel, volal jsem na T-Mobile jestli by to nešlo.. Řekli mi, že mám staticou IP a že změna provést nejde..
Internet mám od T-Mobile..
Chtěl bych se zeptat co teď. Musí být nejáké řešení.. Není možné abych byl bloknutý, aby se to nedalo zrušit.. Odbloknout mě nechou už jsem tam psal.. Fakt nevím co dělat..
Děkuji
IP Adressa - Nutná změna !
IP Adressa - Nutná změna !
Navštivte můj web o mé produkci a mixech http://djzamy.eu
Notebook :<CPU>: Intel Core i7 620M 2.67GHz Dual Core; <RAM>: 4 GB DDR3; <GPU>: ATI Radeon HD5650; <HDD>: 700 GB; <OS>: Windows 7: Home Premium 64bit
Notebook :<CPU>: Intel Core i7 620M 2.67GHz Dual Core; <RAM>: 4 GB DDR3; <GPU>: ATI Radeon HD5650; <HDD>: 700 GB; <OS>: Windows 7: Home Premium 64bit
Re: IP Adressa - Nutná změna !
Mrkni na tohle
anebo si najdi nějaký měnič adresy.
anebo si najdi nějaký měnič adresy.
Naposledy upravil(a) jaojao dne 27 bře 2011 10:54, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky jedna možnosthttp://www.superhideip.com/Zkoušel jsi se připojit z jiného pc jestli to bude tou IP?
Tohle vše jsou anonymizery.. A to já nechci.. Potebuju prostě změnit IP, u poskytovatele to nelze, ale musí být snad jiné řešení
jaojao: Má dynamickou IP, to znamená, že vždy po restartu routeru se mu změní IP. Na něho se vyprdni nezabanuješ ho. Možná jen když bude hodně adminů na serveru aktivních a po neustálém banování ho to možná přejde..
Něví ještě někdo jak to něják změnit ?
jaojao: Má dynamickou IP, to znamená, že vždy po restartu routeru se mu změní IP. Na něho se vyprdni nezabanuješ ho. Možná jen když bude hodně adminů na serveru aktivních a po neustálém banování ho to možná přejde..
Něví ještě někdo jak to něják změnit ?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tvou IP ti změní jedině poskytovatel. Můžeš sice jet přes proxy, bude to ale nehorázně pomalé a stejně je většina profláklých.
U jaojao to není dynamikou. Ty erozsahy jsou úplně různé. To bude spíš ta proxy
U jaojao to není dynamikou. Ty erozsahy jsou úplně různé. To bude spíš ta proxy
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
No jo, co se dá dělat, já si to myslel..........já ho banovat dokud nepřestane. 
A ty tedy směr poskytovatel jak už popsal Žbeky.....

A ty tedy směr poskytovatel jak už popsal Žbeky.....
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Poskytovatel IP nemění. Jednak je to neetické vůči těm, co BAN dali a druhak tu IP potom přidělí někomu jinému a ten bude nadávat, že už je bloklá. Tady platí pravidlo kdo si co navařil ať si taky sní. Jediná reálná možnost je domluvit se s adminem onoho webu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Já mám ban na serveru, ale já jsem právě nic neudělal.. Někdo má stejnou IP, bohužel poskytovatel mi to nezmění a admini mi říkaj, že mi unban nedají, protože by dostal unban cheater..
Takže se asi nic nedá dělat co .. ?
Takže se asi nic nedá dělat co .. ?

Třeba já mam taky dynamickou. Co kdybys přešel k jinýmu poskytovateli?
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Počkej... jestli chápu správně tak máš veřejnou IP adresu a někdo má stejnou veřejnou IP adresu? To je blbost... leda bys měl router či podobný zařízení a někdo se Ti přes nej připojoval na net.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
To snad není pravda...
Mám STATICKOU IP, přes router. K poskytovateli jsem nedávno přešel a nebudu to měnit !
WiFi mám zaheslovanou, takže nevím kdo by se ke mě mohl takhle připojit..
Mám STATICKOU IP, přes router. K poskytovateli jsem nedávno přešel a nebudu to měnit !
WiFi mám zaheslovanou, takže nevím kdo by se ke mě mohl takhle připojit..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na připojování k serveru není třeba veřejná IP. Může být za NATem poskytovatele, kde jsou stovky dalších lidí. Nebo je to ta situace co jsem psal - někomu dali ban, změnili mu IP a tys ji schytal. Proto se IP lidem nemění.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 4408
-
od Grander
Zobrazit poslední příspěvek
21 čer 2024 17:41
-
- 17
- 7258
-
od Fargotroniac
12 říj 2024 18:59
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 9367
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”