Ahoj, mám dynamický mikrofon s redukcí ze 7,5mm (asi) na 3,5mm, když poslouchám hudbu, tak bych potřeboval slyšet i to co zanamenává mikrofon, všude sem už nastavoval a pořád nic, předem dík za rady. Linas
stavia sa budova do ktorej v budúcnosti chceme vložiť reproduktory do rôznych miestností ( pre predstavu - niečo ako na základných školách - zvonček do každej triedy) a je najvyšší čas už osádzať kabeláž.
zkoušel jsem propojit TV Samsung model: UE22F5400AW s notebookem Lenovo Yoga Slim 7i a při použití HDMI-HDMI kabelu a redukce HDMI/USB-C se mi to nepodařilo.
Proto bych se chtěl zeptat, zda stačí obyčejná redukce (např. GoGEN USB-C /...
Dobrý den.
Starší monitor ACER přes HDMI se zobrazuje dobře, když je zapojený přímo do nového NB. Já ale potřebuji, aby fungoval přes nový HUB (dokovací stanice) a to je obraz rozsypaný-pruhovaný. Vyzkoušeny byly 2 různé HUB a chová se to stejně....
Poslední příspěvek
Pokud napajis primo notebook a do nej mas zapojeny hub, tak je to principialne spatne, i kdyz to nejak fungovat muze.
Cela myslenka toho hubu je, ze do notebooku z nej vede pouze 1 kabel a hub zaroven napaji notebook.
Ahoj, mám domácí síť zapojenou dle přiloženého obrázku, kde bezdrátová tiskárna HP 3789 je napojena na router Archer C50 (192.168.1.2) a řeším problém, že pokud jsem napojen počítačem na uvedený router, tisk probíhá bez problému. Pokud se ale NTB...
Poslední příspěvek
Dlužím odpověď k vyřešení. Prohodil jsem mezi sebou routery C50 a AX1500 (viz obrázek na předchozí stránce), takže v cestě od AX50 byl v cestě k tiskárně AX1500. C50 je v okrajové části domu a není v cestě připojení NTB. Po restartu routeru AX50...