Hry na pc se mi zobrazí v malé obrazovce
Hry na pc se mi zobrazí v malé obrazovce
Dobrý den, když zapnu nějakou starší hru jako Heroes III complete, nebo cs 1.6, obraz hry se mi stáhne doprostřed u Heroes a ořežou se mi okraje u cs 1.6, nastavením hry to určitě není, problém bych hledal v grafické kartě, nebo viru, aktualizace, nejhorší na tom je to že předtím se obraz krásně roztáhl na celou obrazovku a přizpůsobil se. Po obnovení systému se to na 1 zapnutí hry dal odo pořádku, ale další den to blbne. Děkujiza odpověď
Re: Hry na pc se mi zobrazí v malé obrazovce
Zkus v nastavení nystavit Window mode.
AMD PhenomII X4 955 BE 3,8 GHz / Gigabyte GA-880GA-UD3H / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC / Kingston HyperX blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz CL9 / Gelid Solution Tranquillo / Samsung SpinPoint F3 3.5" 1TB / Seasonic S12II-620 (SS-620GB F3) 80Plus Bronze / Cooler Master HAF 922 W
To jsem zkusil a nic.
už to tady bylo 100x a je to pořád dokola ovládácí panel nvidia - přizpůsobení velikosti a pozice plochy -a zatrhnout : použít převzorkování nvidia jak je to u ati nevím
Ty jeden 100x, já mám integrovanou grafiku od Intelu, takže voleb moc nemám, u jsem to vyřešil jinka. Díky za pomoc všichni. Vlastnosti graf. adaptéru -> poměr stran -> zachovat poměr stran, některé hry 4:3 to neroztáhne.
tak každá grafika to má jinak ale vyjde to nastejno :)