pujdou 1600mhz ram do tyhle desky? Vyřešeno
pujdou 1600mhz ram do tyhle desky? Vyřešeno
pujdou do tyhle desky http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000013MU tyhle pameti http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 00000011W7 bez pretaktovani na tech 1600mhz?
Just Fucking Google It!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: pujdou 1600mhz ram do tyhle desky?
Ne, bez OC pouze na 1333MHz. Navíc mám dojem, že tahle MB je ani nepodporuje, což ale nemusí hned znamenat, že by neběhali.
OT: Tím ptaním se na každou krávovinu (debata nad myši do 250,-?) se jen snažíš nasbírat příspěvky nebo máš opravdu takovou potřebu vše prodiskutovat?
OT: Tím ptaním se na každou krávovinu (debata nad myši do 250,-?) se jen snažíš nasbírat příspěvky nebo máš opravdu takovou potřebu vše prodiskutovat?

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
takze by bezeli na 1333mhz a moh bych je pretaktovat na tech 1666mhz?
nebo vyznas se nejak v tim memory supportu? http://download.gigabyte.asia/FileList/ ... 0t-ud3.pdf
co je na tom kravovina? si chci obednat naky veci na alfe tak nechci koupit neco co je na h...
nebo vyznas se nejak v tim memory supportu? http://download.gigabyte.asia/FileList/ ... 0t-ud3.pdf
co je na tom kravovina? si chci obednat naky veci na alfe tak nechci koupit neco co je na h...
Just Fucking Google It!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano, podle mě by to neměl být problém, ale nic ti nezaručím. Jen třeba takové Zeppeliny mívají občas na této frekvenci problémy.
Ono, nejde o to, jestli se v tom seznamu člověk vyzná, ale spíš o tom, že podle mě, je již delší dobu neaktualizován.
Všechno. Myslíš, že jakákoliv myš za 250,- nebude na ho*no? Samozřejmě, že bude. Ale nebude tě mrzet ji vyhodit, pokud nebude vyhovovat, proto také nechápu, co na tom řešíš. Stejně jako jestli jdou legálně a zdarma stáhnout Windows 7, což je sama o sobě hloupost. Kdyby ses naučil hledat, jistě by si odpověď našel, ať už zde na fóru či někde jinde..
Ono, nejde o to, jestli se v tom seznamu člověk vyzná, ale spíš o tom, že podle mě, je již delší dobu neaktualizován.
Všechno. Myslíš, že jakákoliv myš za 250,- nebude na ho*no? Samozřejmě, že bude. Ale nebude tě mrzet ji vyhodit, pokud nebude vyhovovat, proto také nechápu, co na tom řešíš. Stejně jako jestli jdou legálně a zdarma stáhnout Windows 7, což je sama o sobě hloupost. Kdyby ses naučil hledat, jistě by si odpověď našel, ať už zde na fóru či někde jinde..

tak v tom seznamu sou 1600mhz takze by ty ramky na tech 1600mhz v ty desce meli jit ne?
Just Fucking Google It!
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
V seznamu jsou podporované paměti, tzv. ty, které ti MB vezme. Což ale neznamená, že ti poběží na 1600MHz.
To je jako by si tvrdil, že když tam jsou paměti na 1800MHz, tak na této frekvenci také poběží..
To je jako by si tvrdil, že když tam jsou paměti na 1800MHz, tak na této frekvenci také poběží..

Ano, jsou tam sice 1666, ale je tam OC -->že ta deska umí tolik Hz, ale to jsou přetaktované RAM. Max tam můžeš dát 1333 MHz, které můžeš zkusit nataktovat. Btw, hned první odkaz na googlu
// pardón, druhý
/// i ty 1600 MHz by ti tam měly teoreticky jít, ale nejsou v podporovaném seznamu, deska by je měla sama podtaktovat na těch 1333 MHz, ale píši by měla!
// pardón, druhý
/// i ty 1600 MHz by ti tam měly teoreticky jít, ale nejsou v podporovaném seznamu, deska by je měla sama podtaktovat na těch 1333 MHz, ale píši by měla!
Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Přidávám se ke Spyke - půlka Tvejch dotazů patří do kategorie "Vygoogleno za půl minuty" případně de*ilní dotazy viz Win 7.
Nehledě na to, že už jsem Ti asi v 3 tématech říkal ať se naučíš google používat!
Nehledě na to, že už jsem Ti asi v 3 tématech říkal ať se naučíš google používat!
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Typická odpověď 

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi