když jsem vypálil CD a zkoušel jestli vrčí jak má, nešla mi vůbec otevřít jedna složka, ani v přehrávači.
Ve VLC mi to píše:
Kód: Vybrat vše
Čtení souboru selhalo:
VLC nemohlo otevřít soubor "F:\\Údolí včel (1967) [by František Vláčil st; Vladimír Körner]".
Váš vstup se nezdařilo otevřít:
VLC se nepodařilo otevřít MRL 'file:///F://%C3%9Adol%C3%AD%20v%C4%8Del%20%281967%29%20%5Bby%20Franti%C5%A1ek%20Vl%C3%A1%C4%8Dil%20st%3B%20Vladim%C3%ADr%20K%C3%B6rner%5D'. Zkontrolujte logy pro detaily.
Podle mě to bude v tom názvu složky, ale nevím proč by si s tím počítač neporadil.
Mám Windows XP Professional SP3 a vypalovačku HL-DT-ST DVDRAM GT10N (program NTI CD & DVD Maker Platinum).
Po prvé jsem si toho všiml u jiného DVD se složkou "Kajínek (2010) [by Petr Jákl ml; & Marek Dobeš]" ale jiné složky kde je interpunkce nebo "; &" fungují, takže je to divné.
A složka nelze otevřít ani na jiném notebooku a tváří se jako prázdná (neotevře se ani menu po kliknutím pravím tlačítkem).
Děkuji za radu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (04 Dub 2011 23:10) ---
Když se kouknu na obě složky, co je tam ještě podobného... ano oba dva režiséři mají přívlastek (ml., st.) a to bude zřejmě kámen úrazu. Vypalovaná složka obsahovala před znakem ";" tečku a vypálená už ne. Zkusím to vypálit bez ní, drže mi palce...