Jaký mobil s Androidem do 6-8k Kč Vyřešeno

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Jaký mobil s Androidem do 6-8k Kč

Příspěvekod Spyke » 04 dub 2011 21:06

Však já tě nepřemlouvám na jiný systém. Vždy je to o tom, co komu vyhovuje, někomu Symbian, jinému Windows, Android, iOS, BADA či jen "hloupý" telefon. Osobně se mi nejvíce zamlouval právě Android a iOS, přičemž BADA je jakási jejich směska. Netvrdím, že má nějakou delší budoucnost, i přesto, že do ní Samsung vkládá velké naděje a vcelku se i snaží, ale na tom mi nějak nesejde.. :wink:
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Reklama
Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 05 dub 2011 06:08

Windows Mobile jsem viděl a jeho rychlost odezvy byla přími strašná. Proto bych do něho nešel. Bada může být dobrý systém, ale bohužel neobsahuje aplikaci jako je třeba Trillian, u kterého mám na pc i notebooku díky jeho funkci synchronizovanou historii a mobilní verze pro Android,Blackberry a iOs to umí také.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 05 dub 2011 14:45

ja sem sel do androidu z hecu protoze spoluzaci sou zaryti nokiiste :Dtak sem chtel vystoupit z davu a obevil sem dve veci ze android je fakt super a ze mi bude vyhovovat a ze moji spoluzaci sou tak blbi ze kdyz si nekdo koupi jinsi telefon nez doporucuji tak se s nim prestanou bavit :D sak co kdyz nekomu neni pomoci... jo a ten desirejak to tak zkoumam ze vsech uhlu je dobry telefon...ale zalezi to na uzivatel
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

cheas
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod cheas » 05 dub 2011 15:54

Jestli používáš Koss Stealth tak to prakticky nepoznáš. Pecky k tomu nemají předpoklady. Spíš obdivuji novotyho...závidím lidem, kteří ten rozdíl nepoznají. Já mezi N5800 a Desire slyším obrovský rozdíl ... už si hudbu nedokážu vychutnat jen tak na něčem.
Reproduktory na mobilu? :D Nemám rád ty šumítka. Některé telefony se už poslouchat dají, ale radši sluchátka...

S těma hrama...problém by desire dělat už neměl, ale pořád se objevují hry/aplikace, co s tím jeho procesorem nejsou kompatibilní...není toho zas tolik, ale rozhodně ti nepůjde vše ;)

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 05 dub 2011 16:23

snapdragony zatim podporuji asi nejvic her a nemin tegra 2 ja bych moc velky rozdil nevidel
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 dub 2011 16:43

Upřímně, kvalitu produkce hudby do sluchátek bych bral až jako poslední kritérium při výběru. Přece jen tohle jsou telefony pro práci a ne na poslech hudby.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

cheas
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod cheas » 05 dub 2011 19:08

No... pro člověka, který poslouchá často je to dost zásadní kritérium...dokonce jsem přemýšlel, že bych šel spíš do Cowonu D3, kde je kvalita zaručena (plus levný telefon). Prostě poslouchám dost často a už si to prostě nekvalitně nedokážu vychutnat.

Windows Mobile byl plný chyb... ale windows phone v sobě má potenciál a je to už dosti rychlé a stabilní ;) Navíc teď bude v nokiích. ;)

MihelHerbííí
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod MihelHerbííí » 05 dub 2011 19:30

Jednoznačně doporučuju iPhone! Jak jsme ho neměl nadával jsem,že je iPhone na nic,ale jak ho mám už nikdy nechci nic jiného..
Za 7000 klidně koupiš nové (i když starší) iPhone 3GS,ale jestli si počkáš určitě se dočkáš,že tak nízko klesne i iPhone 4,který je podle mého,opravdu nejlepší mobil na trhu..
Myslím si,že iPhone není potřeba delší dobu přestavovat..
Já mám nejstarší verzi iPhone a to iPhone 2g,ale i v dnešní době vyhovuje všem mým požadavkům,ale je pravda,že nejnovější věci (jako 3D hry),ale takové ty běžné funkce v pohodě..
K tomu HTC Desire..Nekoupil bych si ho to fakt raši iPhone..Myslím,že Apple je celkově někde jinde než ostatní značky..Navíc Iphone je až neuvěřitelně odolný..

Edit: Navíc součástí iPhonu je i iPod takže hraje fakt luxusně..

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 dub 2011 19:41

Tak tys to zabil. Něco takového jsem čekal ... :roll:

redfoxx píše:Jak jsme ho neměl nadával jsem,že je iPhone na nic,ale jak ho mám už nikdy nechci nic jiného

Jak typické ... :roll:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Owner
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Owner » 05 dub 2011 20:01

redfoxx píše:Jednoznačně doporučuju iPhone! Jak jsme ho neměl nadával jsem,že je iPhone na nic,ale jak ho mám už nikdy nechci nic jiného..
Za 7000 klidně koupiš nové (i když starší) iPhone 3GS,ale jestli si počkáš určitě se dočkáš,že tak nízko klesne i iPhone 4,který je podle mého,opravdu nejlepší mobil na trhu..

Pokud bych chtěl předraženou plackou s hrozným ovládáním a možností instantní ztráty signálu spolu s 16k Kč jen tak ležícími v šuplíku na koupi mobilu, tak bych do něho opravdu šel. :lol:
S tím poslechem, poslouchám rád a často, ale nejsem závislák na kvalitě reprodukce, takže mi stačí normální kvalita. V tom případě teda mi všechny mobily v této cenové kategorii budou vyhovovat.
S tím procesorem, rozhodně si nemyslím, že na tom budu hrát nějaké šílené hry, které mají jet jenom na Tegře 2, to ani nejde, ale prostě když bych si stáhnul nějakou blbůstku, tak abych se nemusel pokaždé bát, zda to mobil rozjede.
S těmi Windows Phone 7 je to asi takto, kdybych si nyní nekoupil novou 16GB MicroSDHC kartu do Nokie a nechtěl ji použít v novém mobilu, tak bych možná o tom i uvažoval. Přeci žádný současný Win Phone 7 nepodporuje paměťové karty (nemá slot).
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12

cheas
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod cheas » 05 dub 2011 20:08

Ano, také jsem neměl iPhone rád, ale přesvědčil mě. Každopádně ale jsou lidi, kterým nesedne. Lidi, co chtěj něco "geekovštějšího" půjdou do něčeho více otevřeného ;)

Navíc...je to o dost jinačí cenová kategorie ;)

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 dub 2011 20:13

Owner píše:hrozným ovládáním a možností instantní ztráty signálu

Ovládání je na iP právě to nejlepší, ale tím výhody hasnou :smile: Měl jsem 3G/3GS i 4. No a ta ztráta signálu je bohužel výsada jakéhokoliv mobilu, když jej "správně chytíš" :?

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • mobil
    od vlkosek » 19 srp 2024 13:24 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    1
    2522
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    19 srp 2024 13:38
  • Jaké ochranné sklo na mobil?
    od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    0
    1997
    od atari Zobrazit poslední příspěvek
    19 led 2025 18:18
  • Vzdálený přístup z mobilu na mobil
    od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    4
    4158
    od czTANIScz Zobrazit poslední příspěvek
    11 črc 2024 21:11

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”