Ahoj, mám Windows 7 Home Premium 64-bit a ve Windows Upadte mám cca 10 neúspěšně nainstalovaných aktualizací, neví někdo jak je mohu znovu nainstalovat ?
Díval jsem se do programů a funkce, ale tam je jen cca 20 aktualizací napsáno a já jich mám v PC nainstalovaných cca 100.
Windows 7 odinstalace aktualizací
Windows 7 odinstalace aktualizací
Naposledy upravil(a) papi dne 07 dub 2011 06:17, celkem upraveno 1 x.
Re: Windows 7 odinstalace aktualizací
V Ovladacích panelech klikni na Windows Update, pak vlevo na Aktualizace: Nejčastější dotazy, pak v zobrazeném seznamu témat vyber Proč nemohu nainstalovat aktualizaci a po zobrazení dalšího textu klikni na Odstraňování potíží s instalací aktualizací. Tam si vyber téma, které odpovídá tvému problému - možná tam najdeš odpověď.
Můžeš mít také problém s nastavením miniaplikací (gadgets). Překontroluj ještě toto:
1.Start / Spustit (anebo zkratkou: klávesa Win+R), napiš regedit a potvrď OK.
2. Nastav klíč HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Sidebar \ Settings
3. Vpravo klikni pravou myší, pak Nový a vytvoř novou hodnotu typu DWORD s názvem AllowElevatedProcess (pokud ješte neexistuje) a nastav jí hodnotu 1.
Můžeš mít také problém s nastavením miniaplikací (gadgets). Překontroluj ještě toto:
1.Start / Spustit (anebo zkratkou: klávesa Win+R), napiš regedit a potvrď OK.
2. Nastav klíč HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Sidebar \ Settings
3. Vpravo klikni pravou myší, pak Nový a vytvoř novou hodnotu typu DWORD s názvem AllowElevatedProcess (pokud ješte neexistuje) a nastav jí hodnotu 1.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
V registrech s těma miniaplikacema mám ve složce Sidebar jenom sločku Compatibility.
A s těma aktualizacema mi Windows nenabídl žádnou použitelnou nápovědu.
A s těma aktualizacema mi Windows nenabídl žádnou použitelnou nápovědu.
Tak ještě jeden pokus:
Vyhledej výše uvedený klíč v části HKEY_CURRENT_USER a kromě uvedeného postupu ještě překontroluj (kromě položky AllowElevatedProcess) položku ShowGadgets, u které má být také hodnota 1.
Vyhledej výše uvedený klíč v části HKEY_CURRENT_USER a kromě uvedeného postupu ještě překontroluj (kromě položky AllowElevatedProcess) položku ShowGadgets, u které má být také hodnota 1.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
Prosím uploadni někam (např. na http://www.leteckaposta.cz) ty registry, omylem jsem jeden smazal a teď mi nejde vůbec spustit ten program ''miniaplikace na plochu''. díky :)
Asi ti nerozumím ...
- samael.35
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Neskúsený človek alebo vlastník pirátskej verzie vypne aktualizácie... t.j v nastaveniach aktualizácií sa dá predsa vybrať, aby sa aktualizácie prevzali a nainštalovali iba z užívateľovým súhlasom (ten kto to necháva na automatiku sa dopúšťa veľkej chyby , často sa stáva že MS vydáva aj aktualizácie ktoré vôbec netreba... tak napr.: každý mesiac vydáva akúsi aktualizáciu ohľadom spyware KB890830 čo má 10MB......
Pokiaľ máš origo win7 po odlkliknutí znovunaištalovania aktualizácií by si už problém nemal mať!
Pokiaľ máš origo win7 po odlkliknutí znovunaištalovania aktualizácií by si už problém nemal mať!
samael.35
Origo mám, ale nevim kde mám dát tu znovuinstaladci.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1688
-
od RIKI22
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 15:07