Čau lidi, řekl jsem si, že tuhle službu vyzkouším a třeba se zadaří, mohl by mi prosím někdo poslat pozvánku jestli máte? Buď tady do sz nebo na mail AleRx8@seznam.cz
Díky moc :)
Prosím o pozvánku na lockerz
Re: Prosím o pozvánku na lockerz
S prominutím se na to vyprdni. Rok zpátky jsem to několik měsícu provozoval a pak už přestali i trička posílat. Nyní už je to prachsprostej e-sjop s megalomanskou návštěvností lidí, ze který akorát rejžujou. 90% lidí už s tím skončilo co znám - ale jestli i přes to máš zájem, můžu Ti během pár min někoho sehnat z jiných fór s prosbou o pozvánku :)
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky mi to přijde trochu podezřelé, ale za zkoušku to podle mě stojí, ne?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nestojí, také jsem tam byl a už to opravdu hodně upadlo a z okolí do toho dělalo dost lidí a získali trička a jeden myslím Xbox a skončili s tím, protože za ten prosezený čas to nestálo.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ok, mám jen ještě pár otázek:
No, tak jsem z jednoho webu dostal pozvánku a už od začátku jsem měl 500 bodů, je to normální?
A když si chci něco objednat, musím jít do redeemu, nebo jak to funguje?
Nikde jsem zatím neviděl iPody či iPhone. Je to tam, nebo už se nenabízí? Nebo se nabídka každý den obnovuje?
Fakt nevím a prosím o odpověď, díval jsem se na nějaké weby, ale odpovědi na mé otázky jsem nenašel.
No, tak jsem z jednoho webu dostal pozvánku a už od začátku jsem měl 500 bodů, je to normální?
A když si chci něco objednat, musím jít do redeemu, nebo jak to funguje?
Nikde jsem zatím neviděl iPody či iPhone. Je to tam, nebo už se nenabízí? Nebo se nabídka každý den obnovuje?
Fakt nevím a prosím o odpověď, díval jsem se na nějaké weby, ale odpovědi na mé otázky jsem nenašel.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Za registraci jsou body, za přidání člověka, za prohlédnutí odkazů, videa, apod. Máš tam body pomalu za všechno. Už si to přesně nepamatuji, ale ceny se tam vždycky vydávaly v určitý den a hodinu. Většinou v tu nejmíň vhodnou a zájem byl obrovský a šance něco urvat téměř nulová. Ztráta času.
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
myslim že jsem na tom strávil akorát 30minut, pak jsme zjistil že to je prostě trapný a musíš to provozovat tak 2roky abys dostal vůbec dopis že ti děkujou 

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
No, tak nakonec jsem dopadl stejně
Zjistil jsem, že ty nákupy zdaleka nejsou tak výhodné a že bych na pořádnou věc šetřil několik tisíciletí
Ale poněkud přijatelnější se mi zdají "aukce" které by se občas daly vyhrát... Konkrétně mám zálusk na nějaký iPod Šoufl, jak myslíte, že se cena asi vyšplhá? Tipuju něco okolo 3-4k bodů, to se dá sehnat koukáním na videa a nějakými těmi speciálními akcemi, ne?
Jo a jak je to s nákupem? Když bych něco vyhrál, tak co mám dělat pak? Bude se tam zadávat přesná adresa, nebo jak a kdy to bude probíhat? Omlouvám se za mé debilní dotazy, ale chci si napřed zjistit co nejvíc věcí...

Jo a jak je to s nákupem? Když bych něco vyhrál, tak co mám dělat pak? Bude se tam zadávat přesná adresa, nebo jak a kdy to bude probíhat? Omlouvám se za mé debilní dotazy, ale chci si napřed zjistit co nejvíc věcí...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Prosím o radu jak předělat PC
od ruzi.jiri » 22 srp 2024 07:54 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 8
- 2477
-
od Zivan