Arma II Se sama stahuje na lištu Vyřešeno
Arma II Se sama stahuje na lištu
Zdravím. Potřeboval bych pomoct. Když jsem si dříve stahoval demo Arma II ze steamu, hra se mi po asi 15ti minutách hraní sama stáhla na lištu a už nešla zpustit, přestože jsem stále slyšel zvuky ze hry. Myslel jsem že v plné hře mít atkové problémy nebudu, ale bohužel mám
. Nevíte někdo co s tím? Budu moc rád za každou pomoct.

Re: Arma II Se sama stahuje na lištu
je origo nebo stažená?
PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
Může být klidně stažená ze Steamu. Zkus CCleaner, chybu bych viděl někde ve Windows. Napiš sem tvou sestavu, máš nejnovější ovladače grafické karty?
Sestava GPU - GTS 250, CPU - Intel core 2 quad Q8300, RAM - 2GB Zeppelin
Ovladače jsou určitě nejnovější. Zkusím to teda projet tim CCleanerem.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2011 01:27) ---
Tak nic. Pročistil jsem to ccleanerem i opravil registry a nepomohlo, pořád se to stahuje na lištu.
Ovladače jsou určitě nejnovější. Zkusím to teda projet tim CCleanerem.
--- Doplnění předchozího příspěvku (09 Dub 2011 01:27) ---
Tak nic. Pročistil jsem to ccleanerem i opravil registry a nepomohlo, pořád se to stahuje na lištu.
Tuším, že mi nějaká hra dělala to samé, a stačilo vypnout Operu nebo Firefox. Pokud Ti tedy beží nějaký prohlížeč zkus ho vypnout, zároveň i ICQ, Skype, různé programy co nepotřebuješ... Každopádně mohl by to dělat špatný crack (máš tedy WAREZ nebo legální verzi?), ale když Ti to dělá i demo, tak máš chybu spíš někde ve Windows. Napiš ještě verzi Windows, hodil bych Ti odkaz na nejnovější ovladače grafické karty. Zkus patch, ale jen v případě, že nemáš STEAM verzi, jinak použí STEAM patch.
Tak jsem to všechno pozavíral a super, hraju už dvě hodiny bez problému :) Moc díky za rady.
Super.
Dej zelenou fajfku - > vyřešeno.

Jojo, jenom ještě maličkost, ať nemusím zakládat nové téma. Proč mi Arma II jede na střední, nízky a nejnižší detaily pořád jen na fps 20-25? Je to ramkou, nebo na tuhle hru nemám vůbec sestavu. I když snížím viditelnost na minimum a vytížení ramky mám 70% hru mám pořád jen na těch slabých FPS. Neexistuje třeba nějaký patch?
Re: Arma II Se sama stahuje na lištu Vyřešeno
Patch můžeš zkusit, o něm jsem psal už výše.
Zkus patch ( http://www.arma2.com/index.php?option=c ... 20&lang=en ), ale jen v případě, že nemáš STEAM verzi, jinak použí STEAM patch.
Dobrá děkuji za vše.