Nejedou basy Vyřešeno
Nejedou basy
Mám problém s reprákama Trust 5.1 Surround Speaker Set u kterých prostě nefungují basy při přehrávání hudby, hraní her či sledování filmů. Ovšem při testu ve zvukovém zařízení basy fungují správně. Problém začal přeinstalováním z Wind. XP na Vistu( zde jsem to nějak opravil přeškrtáním nějakých políček, prostě jsem si hrál), avšak z Visty jsem přeinstaloval na Win. 7 a už rok se to snažím zpravit. Nic, nevím, jsem v koncích. Mám pořád stejný PC, který jsem měl na Xp, repráky tky stejné, které mi na starých dobrých XP jeli vpohodě. Díky předem za radu, či za pokus o radu. Nejsem žádnej odborník, tak mějte slitování. :)
-
- Pohlaví:
Re: Nejedou basy
zkus přeinstalovat ovladače zvukovky a zkusit repráky otestovat jinde, třeba u rádia.
1. TO jsem dělal hodněkrát
2. Zkoušel jsem to na počítačích nebo notebocivh a nikde to nejelo. ani pres MP3. Ale porad nevim jestli to je na reklamaci kdyz to pres zvuk. zarizeni jede...
2. Zkoušel jsem to na počítačích nebo notebocivh a nikde to nejelo. ani pres MP3. Ale porad nevim jestli to je na reklamaci kdyz to pres zvuk. zarizeni jede...
-
- Pohlaví:
No tak jsou to jednoznačně bedny. Že ti to jde přes zvukové zařízení říká pouze tolik, že to zařízení je v pořádku. Reklamuj bedny.
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nikam s tím nechoď, to co píše o reklamaci je bohapustá blbost. Pokud to při testu zařízení funguje tak sou jen špatně pořešený vstupy. Zkus proházet v control center zadní s předníma a se subem:).
Edity: Zrovna včera sem instaloval taky Win 7 místo XPček, tak se s tím taky budu pachtit. Večer, či spíš o víkendu Ti sem přídám víc info:)
Jenom mi ještě dej vědět info o tvý základní desce (výrobce typ) + zvukovce jestliže máš externí.
Edity: Zrovna včera sem instaloval taky Win 7 místo XPček, tak se s tím taky budu pachtit. Večer, či spíš o víkendu Ti sem přídám víc info:)
Jenom mi ještě dej vědět info o tvý základní desce (výrobce typ) + zvukovce jestliže máš externí.
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Na to stačí jednoduchá věc-nastav jak máš a spusť dvd,kde je zvuk 5.1.Pokud budeš chtít zvuk všude pořiď pořádnou zvukovku.Používáš přehrávač,kde si můžeš nastavit bedny?Např.http://mpc-hc.sourceforge.net/
Ha tak jsem asi přišel na problém. Zjistil jsem, že nejspíš je chyba v mým PC a to ve vadné dírce na konektor. Když jsem obměnil žluty konektor za zelený, tak zase hráli jenom basy
. Takže asi nakonec půjdu reklamovat PC
. (Zajímavý je že se to stalo zrovna když jsem přeinstalovával Windowsy). Nebo snad znáte nějakej fígl na rychlou opravu?
Nebo jestli by ta žlutá dírka nešla nějak přesynchronizovat na jinou dírku
P.S. Mohl by mi někdo napsat k čemu je žlutý a černý konektor? A tky jak se říká nějak odborně té "dírce"

P.S. Mohl by mi někdo napsat k čemu je žlutý a černý konektor? A tky jak se říká nějak odborně té "dírce"

- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak dobrá, aspoň nemusím obrázkovat jak se mění nastavení:D
No ty dírky maj svý ůčely a to dle toho kolik jich na desce máš... dříve byly 3 - zelená, černá a růžová - kdy zelená byla sluchadla, černá byl výstup třeba do mixáku a růžová mikrofon. Dneska jich tam může bejt klidně 6,8,10 :))
Nejlíp to najdeš popsaný v manuálu k základní desce:)
No ty dírky maj svý ůčely a to dle toho kolik jich na desce máš... dříve byly 3 - zelená, černá a růžová - kdy zelená byla sluchadla, černá byl výstup třeba do mixáku a růžová mikrofon. Dneska jich tam může bejt klidně 6,8,10 :))
Nejlíp to najdeš popsaný v manuálu k základní desce:)

Stejně mám velký pochybnosti, protože ať dělám co dělám tak při testu ve zv. zař ty basy prostě fungujou a kvůli tomu nechci čekat měsíce na PC s tím závěrem že je všechno vpořádku.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ha tak sem to patřilo...

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
u nejakejch ovladacu (treba u tech co mam ja) je ze kdyz pripojis kabel tak se te to zepta, co to je. takze muzes mit subwoofer v jakykoliv dire
(je to Realtek HD)Just Fucking Google It!
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já to mám zas prozměnu, tak že vidím konektory, když nějakej přípojíš, tak se to zeptá. Ale pokud už je mám zapojený, tak jenom danej kliknu čudlíkem a vyberu retasking konektoru viz příloha

Zpět na “Problémy s hardwarem”