Nazdar pánové, rád bych se poradil s koupí nového počítače v hodnotě 15 až 17 tisíc. Samozřejmě jsem si pročetl minulá podobná témata a nezakládal jsem tady hned nové, ale stejně bych rád založil i svoje, protože mám taky trochu specifické potřeby jako každý. Takže, pc by mělo být hlavně na hraní, mělo by se vejít do těch 17 tisíc, rád bych ji měl postavenou na budoucí upgrade, především plánuji dokoupení druhé grafiky plus mínus za rok a chtěl bych aby na to pc bylo kompletně připraveno. Našel jsem jednu sestavu na fóru co se mi líbila, ale je za 14 355,- , takže je ještě prostor na vylepšení některých komponent. Nepreferuju žádně výrobce jak AMD/Intel, tak Nvidia/ATI, akorát zatím jsem se díval spíš po AMD sestavách, protože mi přišel lepší poměr cena/výkon, ale jestli mi dokážete odůvodnit, proč brát Intel, tak o tom určitě pouvažuju.
http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?i ... 2S010Y6Q01Tak a ještě bych se rád zeptal, proč ve většině sestav co jsem četl na fóru je Spinpoint F3, který nemá SATA 6 GB/s?
A jaký máte názor na 3D hraní, jestli to má ještě svůj čas, nebo už je to na dobré úrovni a moc se to nepřeplácí.
Díky mockrát za všechny odpovědi a rady.

i5 2500 + Gelid / MSI P67A-C45 (B3) / Kingston HyperX 4x2GB DDR3 (1600 Mhz) / MSI N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC /Seasonic M12II-520W / Samsung SpinPoint F3 1 TB