Čau, bydlím v RD a na půdě mame router, já mám pokoj v 2. patře a jsem připojenej síťovým kabelem, otec (taky 2.patro) na NTB se připojuje přes wifi a síla signálu je vynikajíci a sestra se přpijuje s přízemí a sílu signálu má špatnou a o rychlosti ani nemluvím...
Je to tím že router je od NTB daleko?
Router máme http://www.tp-link.com/products/product ... =TL-WR541G .
Prosím o radu.
Díky.
Jinak jsem ještě jsem udělal toto(rychlost netu), ale nevím jestli to pomůže =)).
http://rychlost.cz/rh/20111415865-1bc42ecc73.html
špatný signál na wifi Vyřešeno
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: špatný signál na wifi
Daleko a přes 2 stropy, nemůžeš chtít zázraky. JEdině můžeš natočit prut vodorovně, jestli ho tak nemáš teď
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Mám ho tak.
Takže jaký je teda řešení?
Takže jaký je teda řešení?
Kup si silnější vysílač k routeru.:)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: špatný signál na wifi Vyřešeno
Hodit ho k tobě do pokoje. Anténu to má fixní, takže ji nevyměníš.
Co prosím znamená silnější vysílač? JAko rozebrat ten router a vyměnit elektroniku?
Co prosím znamená silnější vysílač? JAko rozebrat ten router a vyměnit elektroniku?

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Aha sorry, fixní. U nás jsme to vyresili výměnnou antény za anténu s vetsim dosahem, tím silnějším vysílačem jsem myslel anténu s vetsim dosahem, nevěděl jsem že jí má fixní...
Ok, díky.
Vyskoušel jsem to.
Sestra se připojila a sílu signálu má velmy dobré(nebo nějak tak) a rychlost je očividně lepší. I když to není tak jak u mě. Ale moc mě to pomohlo.
Díky.
Vyskoušel jsem to.
Sestra se připojila a sílu signálu má velmy dobré(nebo nějak tak) a rychlost je očividně lepší. I když to není tak jak u mě. Ale moc mě to pomohlo.
Díky.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3366
-
od tuningrob
Zobrazit poslední příspěvek