Ahoj, neznal byste prosím někdo nějaký FREE program na tvorbu image pevného disku(potřebuji zálohovat
systém WinXP+nějaké programy)? Zkoušel jsem to pomocí Nero BackItUp, ale při obnovování mi vypisovalo
vadné sektory a pak "Write error-failure to disc respond". Disk je v "běžném" provozu asi 10 měsíců, pomocí programu HDDscan jsem žadné vadné sektory nezjistil.
Obraz HDD se systémem
Stáhni si raději lepší program i s crackem: Norton Ghost nebo PowerQuest Image Center. Používám je už roky.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
No fuj!Luboš píše:Stáhni si raději lepší program i s crackem:

Nevyplatilo by se náhodou zakoupit toto: http://www.zebra.cz/inshop/scripts/deta ... emid=20461 ?
To je další varianta. A neříkej na něco FUJ pokud to sám nepoužíváš. Oba dva výše zmíněné programy používáme ve firmě již pěknou řádku let a nevím, co bych jim vytknul. Příště važ svá slova. Žadatel potřeboval pomoc, tak jsem mu nabídnul to, s čím mám dobré zkušenosti. Pokud máš ty s jiným programem také dobré zkušenosti, tak to je pro žadatele jenom lepší. Aspoň si může vyzkoušet více variant a pak se určitě rozhodne pro tu nejvýhodnější. Nemusíš však hanit to co ty nepoužíváš. Výjimka by byla, samozřejmě, pokud by ty programy byli na dvě věci, ale nejsou ...
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
1) Norton Ghost u mě skončil díky tomuto: http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?t=10069
2) Crack.
3) Klídek...
2) Crack.

3) Klídek...
OK - pokud to FUJ patřilo tomu cracku (jen tak pro zajímavost: používáš POUZE legální software? NEODPOVÍDEJ)
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Jsem hrdina
, odpovím. Jak jsem zmínil, pokud existuje freeware alternativa, tak ano. Na počítači u kterého právě sedím je vše legální, doma je tomu malinko, jako všude jinde
Můj postoj je však motivovaný tím, že začínáme žít v době, kdy je naprosto normální krást a čím víc, tím větším je ten človíček v očích národa hrdinou. Dětmi ve školce počínaje a politiky konče.
Proto si myslím, že když už krademe, tak bysme se měli, alespoň malinko stydět a nedávat to tak halasně na vědomí, třeba právě prostřednictvím PC-helpu. 

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8436
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08