Zdravím,
Dneska jsem objevil jednu chybu.
Dnes ráno jsem odinstaloval programu Gamer OSD (od Asusu) a nainstaloval tento hotfix pro WinXP (http://download.microsoft.com/download/ ... 86-CSY.exe ) - kvůli Games for Windows LIVE.
Poté jsem restartoval PC, ale při zapnutí mi vyskočí tato hláška.
services.exe - součást nelze najít
Aplikace nemohla být spuštěna, protože součást MSVCP60.dll nelze najít. Potíže pravděpodobně odstraníte opětovnou instalací aplikace.
Dám OK, ale obrazovka zůstane černá a nic víc. Zkoušel jsem dát i křížek, ale to samé.
Nevíte prosím kde by mohl být problém?
Chyba při zapínání WinXP - msvcp60.dll
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chyba při zapínání WinXP - msvcp60.dll
Stáhni si to z dll-files: http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ml?msvcp60 a nakopíruj to do C:\windows\system32
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Bohužel nevím jak to nakopírovat do této složky.
Nedostanu se ani do Windosw pouze vídím logo jak nabíhají a poté už mi vyskočí tato hláška.
To samé mám v nouzovém režimu.
Nedostanu se ani do Windosw pouze vídím logo jak nabíhají a poté už mi vyskočí tato hláška.
To samé mám v nouzovém režimu.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak to udělej přes LiveCD linuxu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Nešlo by to jiným způsobem?
Mám k dispozici ještě druhý PC.
Mám k dispozici ještě druhý PC.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak bys to měl nejjednodušší. Můžeš to ještě stáhnout na druhém PC, hodit na flashku a nakoůpírovat přes inst. CD windows - konzole pro zotavení
Nevím totiž jak na liveCD linuxu. Neporadil bys jak nato?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Stáhneš ubuntu a nedáš nainstalovat, ale spustíš live verzi
Tak jsem to vyřešil.
Díky moc
Ale nastal jiný problém a to ten, že se mi PC nechce připojit k internetu. Mám ADSL od o2 a předtím fungovalo parádně. Mám to přivedeno do modemu a z modemu do routeru a z routru ho rozbádím do vou PC (tento ze kterého píšu a ten se kterým mám tento problém). Na tomto ze kterého píšu jde internet naprosto vpořádku, ale na tom druhém už ne, ale přitom když jsem byl v Ubuntu (liveCD), tak šel internet taky.
Až ted když jsem se vrátil do Windows, tak se mi prostě nepřipojí (u kabelu zezadu u PC mi nestítí ty kontrolky).
Vidím problém v nastavení u mě v PC, ale nevim jak se to mohlo stát.
Díky moc

Ale nastal jiný problém a to ten, že se mi PC nechce připojit k internetu. Mám ADSL od o2 a předtím fungovalo parádně. Mám to přivedeno do modemu a z modemu do routeru a z routru ho rozbádím do vou PC (tento ze kterého píšu a ten se kterým mám tento problém). Na tomto ze kterého píšu jde internet naprosto vpořádku, ale na tom druhém už ne, ale přitom když jsem byl v Ubuntu (liveCD), tak šel internet taky.
Až ted když jsem se vrátil do Windows, tak se mi prostě nepřipojí (u kabelu zezadu u PC mi nestítí ty kontrolky).
Vidím problém v nastavení u mě v PC, ale nevim jak se to mohlo stát.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve správci zařízení všechno OK? Nesmazaly se ovladače síťovky?
Jsou tam - Atheros L2 Fast Ethernet 10/100 Base-T Controller
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mrkni do Správce zařízení, zda tam je síťová karta uvedena bez "?", nebo "!". Pokud s "?", nebo s "!", nainstaluj ovladač síťové karty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3320
-
od Steage7717
Zobrazit poslední příspěvek
12 lis 2024 18:49
-
- 16
- 7834
-
od petr22
02 dub 2025 21:50
-
- 4
- 1282
-
od zik9
12 čer 2025 15:33
-
- 6
- 10283
-
od atari
16 bře 2025 11:11
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 4070
-
od walderan
04 dub 2025 15:42
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”