ahoj , dnes sem si dovezl novy stolní PC jenomže každou munitu se to na par vteřin sekne a po tom vyskoci v pravo dole hlaška:
Ovladač zobrazení přestal odpovídat a byl obnoven.
Ovladač zobrazení AMD přestal odpovidat a byl úspěšně obnoven.
pak to zas minutu vali a znovu dokola
Nevite prosim vas co s tím? evidentne blbne ovladač.
neopovida ovladač AMD
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: neopovida ovladač AMD
Přeinstalovat ovladač grafiky jsi jistě už zkoušel, že?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je nový počítač již s předinstalovaným systémem? Pokud ano, tak je jistě v záruce. V tom případě je nejlepším řešením reklamace. Jestliže jsi ale vše instaloval sám, tak zkus počítač spustit v nouzovém režimu.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
přeinstalovat ovladač jsem nezkoušel, žadně CD s ovladači k tomu nebyli a ano system byl kompletně předinstalován a reklamačku si necham jako posledni možnost.je to PC od GIGAcomputeru takze je každy kus jedinečny a už jsou lehce použite proto sem ted divim že takova situace nastala ale zaruka samosdrejme je
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jestliže se dostaneš do nouzového režimu, odeber ovladač grafické karty a nainstaluj jiný. Může to být i vadná grafická karta a tak já bych raději reklamoval.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Počítač určitě reklamuj, co se s tím mořit, když je nový a hned nejde. GIGACOMPUTER mi přišel dobrý leda cenou malých netbooků minulý rok, ale jinak to má vše cenově drahé a záruku někdy pár měsíců, takže radši to tam dej co nejdříve. :)
tak mam novinky svete div se ale nemohlo to byt treba konektorem z monitoru? ja jsem na tomto PC 10 let pouzival klasicky VGA vstup ktery ten novy PC nema tak sem musel ze šupliku vytahnut značne zaprasenou a nikdy nepouzitou redukci na ten modernejsi typ a s tim mi to prave delalo, ted sem to vymenil za HDMI a parada, zadny sek, zadna chyba , ze by byl prolem vyresen?
Ano - mohla být špatná redukce. Zkusil bych si tedy ještě koupit za pár korun redukci nejspíše myslíš VGA->DVI, a zkusit, zda to opravdu bylo redukcí. Je dobré, že přes HDMI to jde, ale mít nový počítač, a aby tam nefungovalo VGA, je blbý...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10448
-
od maschke0