ArcSoft střžna ShowBiz jak přenést projekt?

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

ArcSoft střžna ShowBiz jak přenést projekt?

Příspěvekod Jan Pašek » 14 pro 2006 22:08

Firma ArcSoft střižna ShowBiz jak přenést projekt? Rozdělal sem nějaký střih na jiném PC potřeboval bych to v tomhle stavu přenést do domácího PC máte někdo tucha jak na to? Které soubory? Samotný soubor projektu je příliž malý na to aby se do něj vešlo celých 20 minut střihu. Projekt seskládá z videí a většího množství obrázků odhadem 0,5GB.všechno je to nahrané na tamním HD ale ta střižna vše co do projektu vložíš to nejprve načítá a to už nevím kam jde.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 pro 2006 08:08

Pomalu se dostávám na konec TOP 20 opravdu se nenajde nějaký chytrý clapec či dívka?
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 15 pro 2006 08:48

Neznám tento konkrétní program, ale vycházím z předpokladu, že ten malý soubor o kterém jsi psal obsahuje jen údaje typu: na disku tom a tom, je v tom a tom adresáři, takový a takový videosoubor, ze kterého je od framu toho a toho použitá sekvence od do. Takže pokud budeš chtít přenést rozdělanou práci domů, měl by jsi, pokud je má úvaha správná, přenést všechna použitá videa a fotky, při zachování struktury adresářů.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 pro 2006 10:52

Vim že by cyla nejlepší asi záloha celé cesty do zipu jenže problém je v tom že se ten PC jmenuje jinak. Vim čerta starýho jak se to tam ukládá.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 15 pro 2006 12:04

Jméno počítače by snad problémy dělat nemělo, tomu softu bude jen záležet na disku, adresáři a souboru. Snad... :x

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 pro 2006 13:05

HM ale když chceš zálohovat z c:\dokument and setigs\jmeno PC\dokumenty\MyDVD
c:\program files\afcsoft\showbiz tak to asi problem bude. Navíc při prvním vložení si to ta střihačka nekam chroustá zřejmě např všechna videa převede do jednotného formátu a zrovna tak to bude s fotkama a obrázkama. Protože i když máš jen podruhé otevřený Showbiz stále ukazuje co tam bylo vloženo a pokud chceš začít bový projekt nebo album musíš zadat buď nové album nebo ty původní fragmenty vymazat. Po načtení projektu se ti ukazuje již rozdělaný střih.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 15 pro 2006 13:14

To přeci není problém. Na svém disku si vytvoříš přesně tuto kaskádu podadresářů a neměl by být problém. (v závorce ASI) :lol:

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 pro 2006 13:31

mno tak to uděláme pokusným způsobem jen sem se chtěl vyhnout zklamání tak sem se ptal víš že bych šel najisto. takhle to v to firemním PC musím necat celé i SW a rikosvat že to nikdo nesmaže nebo že nepříde kontrola na SW a to až do té doby než si budu 100% kist že se mi to povedlo přenést.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 15 pro 2006 13:47

Nebo to v práci doklepni do finální podoby, převeď na výstupní formát a ten si odnes domů.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 15 pro 2006 13:57

To máš tak .. takhle to původně bylo míněno jenže jak střídám pracoviště tak to vypadá že se tam zas nějakej pátek abych si k tomu sed nedostanu. potom myslel sem jaktobude jednoduché a zatím není kombinuji nednoduché triky a animace s videem a ty animace si maluju do toho běží komentář v titulcích a taky sem asi do dvanácti minut vkládal titulky na anglický komentář prostě byl sem tam tři dny a měl sem na to asi tak po šesti hodinách každý den a mám hotových pouze 20 minut a vypadá to na hodinový filmeček. Prostě sem si myslel že to zvládnu s prstem v nose ale ono to vypadá jako osina v zadku ale i tak mě to baví.

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 15 pro 2006 14:04

Podobně začal kamarád-muzikant. Zkusil si sestříhat domácí video, pak se spojil s profi kameramanem a natočili spolu jeho krátký film Mukanika, se kterým vyhrál nějakou diváckou cenu, pak natočili videoklipy pro Palici (Jsem Čech) a Neboysu (Neplač Martínku). Pak natočili reklamu pro Chebáček, potom šel dělat do Chebské regionální kabelovky kameramana a tento týden vyhrál konkurz na Nově na kameramana ve zpravodajství. Tak opatrně s tím filmem :wink: :lol: :lol:

Zpět na “Vše ostatní (sw)”