Máš správně nastaveno v Biosu:
Integrates Peripherals - >IDE Function Setup - stisknout "Enter" a u SATA1/SATA2 DMA transfer nastavit na "Enabled" a dále Onboard Device SATA1/SATA2 nastavit na "Enabled". SATA disk by měl být ve slotu č.1 na desce. Podívej se do manuálu, nejsem si jistý, ale deska by měla podporovat disky SATA1 i 2.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Sakriš až teď mi to došlo jak to tady čtu od PICE. Abys nemusel lest do biosu podívej se ve správci zařízení na ide myslím že v upřesnit najdeš používaný protokol jakmile tam bude PIO řiď se PICOVÝMI radami.
Takže jsem trošku zapátral na diskuzích přímo u některých prodejců. Nevím, proč jsem to neudělal rovnou. Důvodem všech těchto problémů je nekompatibilita této řady HDD Maxtor a chipsetů nForce3 a nFroce4. Řešení je jediné, a to na stránkách Maxtoru zažádat o nový firmware pro konkrétní typ HDD. Nicméně podle vyjádření jednoho IT technika, který ten můj disk zkoušel, problém je i u některého staršího VIA chipsetu, konkrétní řadu neznám, na kterém to zkoušel on. Na novém prkně disk šlape bez problémů. Takže bch řekl, že problém je vyřešen, i když ne k mé spokojenosti
Testoval som len tak pre zábavu včera moje SATA SSD a zistil som že číta 281 MB/s namiesto 500. Hľadal som príčinu a zistil som že všetky disky idú na SATA 2 režim.
CrystalDIsk hlási: Current mode: transfer mode: SATA/300 , disky mám SATA / 600...
Poslední příspěvek
Pokud mas BIOS nastaveny uplne stejne jako predtim, tak to nebude problem nastaveni BIOSu.
dokážete mi poradit nejlepší SSD Sata disk 1 TB v poměru cena/výkon, který má největší pravděpodobnost se nepokazit?
Byl by to druhý disk do počítače, který má desku MSI B450-A PRO MAX, která ma jenom jeden M.2 slot, proto hledám Sata disk....
Poslední příspěvek
Taky jsem to řešil a nakonec jsem koupil 2TB Samsung 870 EVO. Cena 3700,- u Alzy. Měli na ně zrovna akci, tak jsem moc dlouho neváhal. Doufám, že mi nějaký čas vydrží.
Ahoj, byl by prosím někdo tak hodný a poradil mi se zapojením snímaču do ústředny EZS ? paradox evo192 . bude 8 snímaču a každý ma svou zonu,tamper nepotřebuju jak to nejjednodušeji zapojit prosím? +12 chápu na aux + a- ale ostatní ? děkuji...
Poslední příspěvek
No nejjednodušší by bylo koupit sběrnicová čidla přímo od Paradoxu a zapojit je dvouvodičově ke sběrnici. Tak pokud mšá možnost tohle vrátit, vrátil bych to. Navíc si jimi nebudeš zabírat zóny.
Pokud už je máš, pročti si manuály k čidlům. Bude tam...
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda je možné mít zapojenou grafickou kartu na 2x6 PCIe pinů, když má GK konektory 1x6 a 1x8?
Když by se spustil a vydržel by třeba 3h zátěže bez problému, bylo by tu furt riziko, že na to jednou PC doplatí?
Měl bych...
Poslední příspěvek
Joo funguje slušně :D Na základní práci a nenáročný hry uplně stačí. Nedávno jsem skládal z 580 8GB a tam se daly hrát i novější hry :D
Jediný co tam není moc fit je ta spotřeba za výkon, kterej to nabízí. Ale zase jsou ty PC dostupný.. 570 jsem...
Zdravím potřeboval bych poradit , mám už složené nové PC a po zapnutí se pomalu načítá win 11 pro (předchozí win 10 pro 12sec ) . ? Mám vše vyplé po startu co by mohlo brzdit start i nastavení napájení . Napadá někoho co by mi pomohlo ? Není třeba...
Poslední příspěvek
Dal jsem požadavek Alze ať vše aktualizují , jestli to udělali je otázka
ALZA
Ventilátory budou osazeny dokoupenými . Firmware SSD nechám updatovat.
Před testy se aktualizují ovladače a nastavuje se maximální stabilní frekvence RAM