Zdravím,
vybral jsem podle poměru cena/výkon tento laptop
http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30CE14OV
Je to sice Toshiba, kterou moc nemusím, ale za ty peníze je to asi nejlepší co se dá sehnat. Nebo ne?
Koukám na to, aby se s tím dala pustit nějaká ta hra.
Alternativa k laptopu Toshiba L650 do 15k
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Alternativa k laptopu Toshiba L650 do 15k
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Alternativa k laptopu Toshiba L650 do 15k
Já osobně mám s Toshibou velmi dobré zkušenosti. Dva notebooky, jeden před deseti lety (funkční dodnes) a jeden nový. Další spokojenost s externím HDD (už dva roky) a videorekordér.
Osobně si myslím, že je to lepší než Acer, Asus, HP apod. Když ne Toshibu tak Sony, ale to už by vyšlo dráž. A ty to chceš koupit nebo to nabízíš pro někoho a chceš znát názor? Při výběru notebooku jsem GK zavrhl, protože vyšší spotřeba a zahřívání a ten koupený notebook je dost horký po chvíli (aktivního) provozu i bez GK. S ní by to bylo ještě horší. A nejhůře na tom bude disk. Mimochodem hodnocení herní (integrované )GK ve W7 je 5,1
a CPU se systému jeví jako čtyřžjádrový
Zda by se na tom dala spustit hra? To chce sehnat nějaké info o té GK. Když jsem to hledal tak jsem toho našel dost, ale žádné velké pozitiva.
Osobně si myslím, že je to lepší než Acer, Asus, HP apod. Když ne Toshibu tak Sony, ale to už by vyšlo dráž. A ty to chceš koupit nebo to nabízíš pro někoho a chceš znát názor? Při výběru notebooku jsem GK zavrhl, protože vyšší spotřeba a zahřívání a ten koupený notebook je dost horký po chvíli (aktivního) provozu i bez GK. S ní by to bylo ještě horší. A nejhůře na tom bude disk. Mimochodem hodnocení herní (integrované )GK ve W7 je 5,1

Zda by se na tom dala spustit hra? To chce sehnat nějaké info o té GK. Když jsem to hledal tak jsem toho našel dost, ale žádné velké pozitiva.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Bratranci. Ale teď jsem zjistil, že propadá. Takže to nechám na konec školního roku.
Právě, že mi u Toshiba nikdy nevyhovovaly plasty a ovládání na touchpadu. Ale za tyto peníze nic s grafikou 5650 a pod. není.
Právě, že mi u Toshiba nikdy nevyhovovaly plasty a ovládání na touchpadu. Ale za tyto peníze nic s grafikou 5650 a pod. není.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mé přítelkyni ten touchpad vyhovuje, já z něj šílím
Nejlepší když ji ho dceruška kombinací FN+F9 vypla to byla den bez notebooku s tím, že ji nefunguje
Jinak nejsem spokojen s kvalitou webkamery
, ale zase výdrž je perfektní.

Nejlepší když ji ho dceruška kombinací FN+F9 vypla to byla den bez notebooku s tím, že ji nefunguje

Jinak nejsem spokojen s kvalitou webkamery

MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 6468
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
28 úno 2025 14:15