Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli jste fanda, popřípadě máte nějaký RC-model?
Já mám tyto krásné kousky:
AUTO: http://www.mipacar.cz/zbozi/katalog-aut ... gt-2-truck
LOĎ: http://www.mipacar.cz/zbozi/katalog-lod ... -strike-gp
Jste fanda RC-modelů a máte nějaký ?
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jste fanda RC-modelů a máte nějaký ?
The ///M. The most powerful letter in the world.
- Andrew98
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jste fanda RC-modelů a máte nějaký ?
Fíha ty máš asi dost peněz na rozhazování co??? xD
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Proč? Já mám taky koníčka a investuji do něj nemalé finance.
Mně se RC modely vždycky líbily. Hlavně letadla. Jak jsem ale nějaký dostal do ruky, tak se "záhadně" polámal
Prostě jsem se od nich držel dál. Pár jsem jich vlastnil, ale všechny skončily neslavně 
Mně se RC modely vždycky líbily. Hlavně letadla. Jak jsem ale nějaký dostal do ruky, tak se "záhadně" polámal

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
26k za hracky? bych si radsi koupil pravy ojety auto xD
jak na to tak koukam.. 1,5k za pneumatiku.. kdyt pneumatiky na normalni auta sou levnejsi ne?
jak na to tak koukam.. 1,5k za pneumatiku.. kdyt pneumatiky na normalni auta sou levnejsi ne?
Just Fucking Google It!
- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Letadla a vrtulníky, to je pro mně velká neznámá. Už ta vysílačka vypadá hrůzostrašně oproti "pistoli".
- FilipN97mini
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
petaq píše:26k za hracky? bych si radsi koupil pravy ojety auto xD
Auto si za to možná koupíš, ale kdo ví v jakém stavu a kolik tě bude stát investice do něj, nemluvím o dnešní ceně benzínu.
takže proč nw ?

Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To jo. Vrtulník je zlo na ovládání. Toho jsem si vyzkoušel a stačilo. Spíše proudové letadla mě bavily. Je to ale moc rychlé
26 tisíc není nic proti tomu, jakou radost ti to přinese. Já vydávám za zbraně daleko více ...

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
mám "majinký" letadýlko, spitfire za 1500 a je to radost :) a pa eště vrtulník, asi za 4,5k na to už sem opatrnější
alíbí se mi to je to taková "simulace v reálu!" 

PC1: Core i7 2600K, Gigabyte Z68X-UD3H-B3, R9 Nitro 380X 4GB, 16GB DDR3, Corsair CX650, 480GB SSD + 1TB SSHD, CM Storm Enforcer
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
PC2: Lenovo YOGA 500-14IBD, i5 5200u, 940M 2GB, 8GB DDR3, 1TB SSHD
TP: Mi A1, Snap 625, 4GB/64GB
petaq: Takové částky jsou u RC běžné ono je to pak i více než hobby, můžeš jezdit po různých soutěžích atd..
K tématu. RC je taky můj koníček, ikdyž ne tak veliký investoval jsem do něj cca 13 tisíc.
Měl jsem 2 vrtulníky ten jeden levný nelítá, ten druhý Picooz taky ne, ale ten byl dobrý, bohužel se mi tam ulomila zadní část, takže je vrtulník dead.
Jako malý jsem měl Niko auto, to si odejzdilo dost, ale byla to jen opravdu hračka, co skoro nic nevyjela.
Pak jsem dostal Hot Bodies Minizilla 1:18(4WD)- to jezdí doteď (zrovna dneska jsem ho proháněl po bytě), ale je opravované, a neustále mi teď upadá motůrek, ale kvalitou je asi nad nynější Buggynou, a odjezdil jsem s ním hodně, takže nej. autíčko co jsem zatím měl...
No a k Vánocům 2010 jsem dostal EP Buggy Ranger Brushless 4WD 1:10, ale jezdí perfektně to jo a s lepší baterkou by mělo dát i 75km/h, jenže po 4 jízdách odešlo, takže se teď řeší reklamace a co a jak bude.. (moje fotky)
Jinak mám takové Ferrari za tisícovku, ale to je jenom hračka s kterou nejezdím.
Až mi opraví Buggynu, tak budu jezdit závody se strejdou, co si skládá model Tamiya.
To je asi všechno, ale RC je můj koníček.
No a kdybych si vydělával, tak si koupím i nějaký silniční..
K tématu. RC je taky můj koníček, ikdyž ne tak veliký investoval jsem do něj cca 13 tisíc.
Měl jsem 2 vrtulníky ten jeden levný nelítá, ten druhý Picooz taky ne, ale ten byl dobrý, bohužel se mi tam ulomila zadní část, takže je vrtulník dead.
Jako malý jsem měl Niko auto, to si odejzdilo dost, ale byla to jen opravdu hračka, co skoro nic nevyjela.
Pak jsem dostal Hot Bodies Minizilla 1:18(4WD)- to jezdí doteď (zrovna dneska jsem ho proháněl po bytě), ale je opravované, a neustále mi teď upadá motůrek, ale kvalitou je asi nad nynější Buggynou, a odjezdil jsem s ním hodně, takže nej. autíčko co jsem zatím měl...

No a k Vánocům 2010 jsem dostal EP Buggy Ranger Brushless 4WD 1:10, ale jezdí perfektně to jo a s lepší baterkou by mělo dát i 75km/h, jenže po 4 jízdách odešlo, takže se teď řeší reklamace a co a jak bude.. (moje fotky)
Jinak mám takové Ferrari za tisícovku, ale to je jenom hračka s kterou nejezdím.
Až mi opraví Buggynu, tak budu jezdit závody se strejdou, co si skládá model Tamiya.
To je asi všechno, ale RC je můj koníček.

No a kdybych si vydělával, tak si koupím i nějaký silniční..

- ClearSky
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
EP Buggy Ranger Brushless 4WD 1:10
Vypadá pěkně, jen je trochu špinavá

Zřejmě myslíš Buggynu, protože na Minizillu jsem tu nedával svý fotky. 

-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle jsou pěkný hračky.http://www.youtube.com/watch?v=Jfkyp89LLTE
Ale ta cenahttp://www.jety.cz/turbiny.htm
Ale ta cenahttp://www.jety.cz/turbiny.htm
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 8451
-