Google obrázky - Avast detekuje vir Vyřešeno
Google obrázky - Avast detekuje vir
Ahoj,chtěl jsem si ze serveru Google,obrázky,prohlédnout něco a najednou na mě vyskočil Avast s tím,že zablokoval 51 hrozeb typu URL:Mal .Dělá to při jakémkolik zadání na vyhledání obrázku.Co to může být?Jinak na všech stránkách v pohodě.Díky
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Google obrázky - Avast detekuje vir
Výborně.Dej link ať otestujeme 

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle se dělo před cca 14 dny všem. Bylo to chybnou aktualizací. Kdy jsi naposledy aktualizoval? Jakou máš verzi databáze?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Re: Google obrázky - Avast detekuje vir Vyřešeno
Verze se mi aktualizuje automaticky,verzi momentálně nevím,nicméně jsem dal aktualizovat teď hned tak uvidíme,díky.
edit: Tak jo opravdu to bylo tím,takže zamykám,vyřešeno :-) díky moc.
edit: Tak jo opravdu to bylo tím,takže zamykám,vyřešeno :-) díky moc.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Není zač. Tos měl asi hodně dlouho neaktualizovaný AVAST 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”