Vista: Po obnově OS se mi stále restartuje PC*
Vista: Po obnově OS se mi stále restartuje PC*
Ahoj ,pred tyzdom som obnovovala system aj sa som stahovala konfiguracie/ mala som ich tam vela a pc ich asi nestihol stiahnut a notebook mi dal hlasku non system disk or disk eror, potom som znova skusila obnovu systemu a zacal sa mi v kuse restartovat, pisali tu mnohi ze treba dat interneta dostahuje to aktualiyacie, lenze ja mam mobilako modem a internet sa da na pc nastavit len manulane takze nwm co s tym, pomohlo by keby som tam dala nove hdd?
Naposledy upravil(a) Žbeky dne 27 dub 2011 17:55, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Podle pravidel jistě víš, že si máš vždy založit své vlastní téma a ne se montovat do 3 roky starého. Rozdělil jsem ti to
Důvod: Podle pravidel jistě víš, že si máš vždy založit své vlastní téma a ne se montovat do 3 roky starého. Rozdělil jsem ti to
Re: Nelze spustit Vista
K XP se nevracej. Za chvíli končí jeho podpora a aktualizace, potom už nebude tak bezpečný a navíc už na něm ani nespustíš některé programy (hlavně od Microsoftu). Přejdi na Windows 7. Cena sice trochu klesla, ale pořád je to dost. Ale investuj do toho. Vyplatí se mít nejstabilnější a nejvýkonnější OS v historii lidstva... 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vista: Po obnově OS se mi stále restartuje PC*
To je rada nad zlato... Pošleš ji peníze na nový OS? 
Nouzový režim funguje?

Nouzový režim funguje?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Omlouvám se, ale to měla být zpráva do úplně jiného topicu.
Ja som mala vistu nie xp
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Dub 2011 11:18) ---
funguje len f11 ale ked urobim obnovu systemu yase sa len v kuse restartuje,
--- Doplnění předchozího příspěvku (28 Dub 2011 11:18) ---
funguje len f11 ale ked urobim obnovu systemu yase sa len v kuse restartuje,
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže ani nouzový režiim nefunguje?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3605
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:14