Může mi někdo poradit?
Koupil jsem si nový notebook s WIN7 a nemůžu se připojit ke své zaheslované wi-fi síti. Napíšu heslo a nic, počítač hlásí, že se nelze připojit. Se starým notebookem s WinXP je to bez problémů.
Známý mi přes telefon tvrdil, že je třeba tam nějak překonfigurovat nastavení připojení k té síti - typ zabezpečení a počet znaků hesla nebo tak něco, ale nebyl mi to schopen slovně vysvětlit a navíc WIN7 nezná.
Zkoušel jsem to najít podobně jako v XP, ale s WIN7 teprve začínám. zdá se mi, jako by mi tam chyběla jedna záložka, ve které se to v XP nastavuje.
Může někdo poradit, v čem může být problém nebo kde najít to nastavení?
Díky
připojení/nastaveni wi-fi ve WIN7
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: připojení/nastaveni wi-fi ve WIN7
Připojuješ se stejně jako v XP. Spíš bych viděl chybu v ovladačích. Ve správci zařízení je vše OK?
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Správce hlásí, že zařízení pracuje správně
Nemá někdo nápad, co to může být? :(
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ve správci zařízení by si měl mít u Síťových adaptérů 2 položky.. Je to tak? Jaký notebook přesně máš?
Snad dobře chápu na co se ptáš - ano, jsou tam 2 položky, jeden adaptér "normální" a druhý "virtuální".
Notebook je ASUS A52F
Notebook je ASUS A52F
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Instaloval jsi ovladače sám nebo to udělal OS? Nainstaluj je ručně
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Připichnul jsem se na net přes kabel a ovladače aktualizoval - ale je pravda, že jsem zadal, ať je počítač najde a udělá to automaticky. Původní ovladače tam už byly při koupi.
Tzn. že je mám odinstalovat, z netu si je stáhnout a nainstalovat ručně? Tak to bylo míněno?
Tzn. že je mám odinstalovat, z netu si je stáhnout a nainstalovat ručně? Tak to bylo míněno?
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jo. Ale ještě před tím zkus ve správci zařízení zakázat síťovou kartu a nech povolenej ovladač na wifi kartu. Poté se zkus připojit.
Zkoušel si klávesovou zkratkou aktivovat/deaktivovat wifi?
Zkoušel si klávesovou zkratkou aktivovat/deaktivovat wifi?
Bohužel nic, ani zákaz síťovky, ani aktivace/deaktivace wifi nepomohly.
Zkoušel jsem nainstalovat ručně ty ovladače z netu, ale nejsem si jistý, jestli se mi to úplně povedlo. Když ovladač odinstaluju, tak mi ten adaptér zmizí a když dám vyhledat zařízení, tak systém dlouho vyhledává a nakonec nějaký ovladač natáhne automaticky - nejsem si jistý, jestli to není ten starý.
Nakonec mi to po pár pokusech začalo blbnout, několikrát mi spadl systém, musel jsem to nakonec nastartovat v nouzáku a obnovit původní nastavení
Zkoušel jsem nainstalovat ručně ty ovladače z netu, ale nejsem si jistý, jestli se mi to úplně povedlo. Když ovladač odinstaluju, tak mi ten adaptér zmizí a když dám vyhledat zařízení, tak systém dlouho vyhledává a nakonec nějaký ovladač natáhne automaticky - nejsem si jistý, jestli to není ten starý.
Nakonec mi to po pár pokusech začalo blbnout, několikrát mi spadl systém, musel jsem to nakonec nastartovat v nouzáku a obnovit původní nastavení

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2814
-
od Fargotroniac
Zobrazit poslední příspěvek
25 dub 2025 14:01