Práskání v reprákách logitech x-530

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

smola26
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Práskání v reprákách logitech x-530

Příspěvekod smola26 » 26 dub 2011 22:52

Zdravím je to cca týden co jsem si koupil logitech x-530 zatím naprostá spokojenost jenom jsem si všiml jedné dost nepříjemné věci :cry:
Každých cca 30-15 minut mi v reprákách se ozve jakoby jakési ,,Prásknutí´´jako když např zapojujete repráku nebo jezdíte jackem po něčem kovovým jak se ozivá takové to skřipání v reprákách doufám že jsem vám to nějak vyvoslil že to bude k pochopení .
Dost mě to naštvalo a pěkně mě to ser! prostě já co koupím tak je na hov-- :cry:
Potřeboval bych od vás prosím poradit ten zvuk je težké nějak nahrát poněvadž je slyšitelný nepravidelně ale je v intervalech cca 15-30 min.
Mě osobně to připadá jako by se repráky připojovali a odpojovali tak bych to moh popsat ještě mě napadlo že zvuk je srounatelný stím když zapnete repro tak se vám ozve taky jakýsi zvuk a to je skoro to samé mě se to bohužel děje i když jsou repráky zaplé :cry:
Jinak dokonce jsem i kvůli tomu stahoval nejnovější ovladače od realteku.
V realteku to mám nastavené takto :
Moc moc bych prosil o nějakou radu a vyřešení mého problému byl bych vám moct vděčný .Děkuji
Doplňění ten samý problém : http://extrahardware.cnews.cz/forum/vie ... =19&t=9154
Přílohy
Výstřižek.JPG
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat

Reklama
Scarface250
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Re: Práskání v reprákách logitech x-530

Příspěvekod Scarface250 » 26 dub 2011 23:37

No... řeknu to asi takhle... Bud je nějakej špatnej kontakt s kabelem kterej je připojenej do PC, a nebo je chyba v reprácích, a každopádně by si měl mít právo na reklamaci. Ujisti se zda-li teda není špatnej kontakt s kabelem, jestli tam je napevno apod. a jestli ano, tak opravdu nevím v čem jiným by měl být problém. Bud sou někde jinde špatné kontakty s repráčkama a proto takto blbnou, a nebo sou prostě rozbité a potřebují reklamaci :)... Každopádně namě nespolíhej, sem jen člověk a jelikož to nevidím na vlastní oči a také neslyším, nemůžu ti dokonale popsat oco jde. Přeji hodně štěstí a doufám že svůj problém vyřešíš.

smola26
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Práskání v reprákách logitech x-530

Příspěvekod smola26 » 28 dub 2011 19:00

Zdravím omlouvám se že píši až teď měl jsem nějaké měnší zdravotní potíže.
Zkoušel jsem snad všechy možný kombinace napojení jak do pc tak do sítě .I samotné repráky jsem zkoušel napojit jenom do zástrčky jinak mám přepěťovou ochranu a vní zapojené vše k pc (monitor,pc,repro,internet)
Stou reklamací právě nevím repro funguje jako po poslechové stránce na čistou jedničku ale to práskání mě už fakt štve :-(
To jo právě to naprd vy to nevidíte neslyšíte v tom je ten problémek proto se to musím snažit nějak vyvoslit :D
Každopádně ti děkuji a budu doufat že se to nějak vyřeší .
Jinak jsem se ještě dočetl že tyto repro jsou strašně náročné na napětí jakmile jsou nějaké výkyvy stává se toto .
Nenapadá vás někoho něco prosím prosím . :|
Nikdo nikdy nevíme jak tu ještě dlouho budem proto by jsme si měli život užívat

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Problémy s hardwarem”