Dobré odpoledne,
při práci na bakalářské práci jsem narazil na jeden problém, který nemohu vyřešit. V mnohých tabulkových souborech jsem narážel na formát, kdy veškeré ohraničení buněk nebylo aktivní, tedy stránka byla "bílá" jako v textáku, hodí se mi to pro tvoření graficky přehledných tabulek, ale nvm jak toho dosáhnout?
Děkuji za radu.
Calc - zrušení ohraničení buněk Vyřešeno
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Calc - zrušení ohraničení buněk Vyřešeno
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Calc - zrušení ohraničení buněk
Sám si odpovídáš: udělej stránku bílou přes Formát buněk > Výplň a zvol bílou barvu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Branscombe
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Myslíš jako skrýt mřížku ??
V Office je na to tlačítko na kartě zobrazení.
V Office je na to tlačítko na kartě zobrazení.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Kdybych myslel jako skrýt mřížku, napsal bych "Zvol možnost Skrýt mřížku". Protože jsem ale napsal "udělej stránku bílou přes Formát buněk > Výplň a zvol bílou barvu", myslel jsem tím, že máš udělat stránku bílou přes Formát buněk > Výplň a zvolit bílou barvu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano měl jsem namysli skrytí mřížky, jenom jsem se neuměl správně vyjádřit, problém je, že dělám v OpenOfficech, takže ještě přijít na to, jak se to dělá tam...
EDIT: každopádně návod od mmmartin vypadá jako dostatečně funkční, až na tom budu makat dopoledne řádně odzkouším a dám vědět.. díky...mimoto by i v open mohla být možnost pro skrývání mřížky, je to perfektní věc
EDIT: každopádně návod od mmmartin vypadá jako dostatečně funkční, až na tom budu makat dopoledne řádně odzkouším a dám vědět.. díky...mimoto by i v open mohla být možnost pro skrývání mřížky, je to perfektní věc
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Branscombe
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
to mmmartin: To nebyla odpověď na tvůj příspěvek, když se podíváš, tak jsme to psali ve stejný čas. 

- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Navrhnutý způsob mi aspoň zatím zcela vyhovuje, moc děkuji za radu a uzavírám tento případ.
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-