Co si myslíte o lightscribe
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Co si myslíte o lightscribe
Může, ale za to nemůže technologie i když jakékoliv zlepšení by bylo jistě k užitku. Notebook se dá taky polít a není to argument pro nepořizování, myslím. Nekoupit monitor (LCD - snad jsem se nedopustil chyby), protože jej může počůrat a tím znehodnotit kočka ... Všechno má své pro a proti.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Neříkám nepořizovat, ale osobně preferuji lightscribe před inkoustovým potiskem.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
OK. Když už tak jako velkou výhodu lightscribe bych uvedl krom DVD, které je potřeba tak jako tak, nulové náklady. Žádný inkoust, žádné catridge.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Každý nechť si udělá svůj systém. Já osobně, když po mě někdo chce třeba fotky, nebo cokoliv jiného, tak mu CD, nebo DVD s ohledem na cenu daruji. Že bych se však zdržoval další půlhodinu s tím, "aby to měl hezký", tak to ani ve smyku, placku mu dám bez popisu a ať si to načančá sám, jak uzná za vhodné. Když budu někomu dělat placku, jako dárek, pak to vypálím i na druhou stranu. A když budu pálit pro sebe? Stačí fix, protože za rok za dva jsou data neaktuální a placka je beztak na vyhození.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Lightscribe je suprová věc. Ještě že jste mi to připomněli... Mám tu totiž od loňska nerozbalený balík barevných lightscribe DVD, který jsem dostal od sousedky za opravu počítače
Jenže jsem v té době stavěl nový počítač, tak jsem je schoval do šuplíku a nějak na ně zapomněl
V červnu letím s kamarády do Řecka a jelikož tam budu točit něco jako roadmovie, film jim pak můžu vypálit na tyto placky s nějakým hezkým obrázkem
Jen si musím doinstalovat potřebný SW.

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”