Myš do 500 a 1000 kč
- FilipN97mini
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
Myš do 500 a 1000 kč
Zdravím, poslední dobou dost hraju hry a mám jen obyčejnou myš A4 tech za asi 150 kč
a po pár hodinách hraní mě docela bolí zápěstí a nerad bych si ještě něco přihodil takže bych se chtěl zeptat , jakou myš by jste mi doporučili, ideálně dvě, jednu do 500 a druhoou do 1000, jelikož nevím jestli si jí budu kupovat hned nebo ne, tak abych věděl
děkuju
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:

- Stav:
Re: Myš do 500 a 1000 kč
Každý, kdo ji má, si jen chrochtá - http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0A3IW9
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Speed_dead
- Level 6

- Pohlaví:

- Stav:
- Kontakt:
Mě zápěstí jeden čas bolelo, když jsem hrál s celým předloktím ve vzduchu. Od té doby, co si můžu opřít o stůl i v předloktí, tak je to v pohodě. Problém se zápěstím nemusí být jen v myši. Proto nemám "počítačový stůl", ale velký starý kancelářský stůl. Mám přímo alergii na pseudopočítačový stolky, kde se vysune k tobě deska na klávesnici a z toho se vysune do boku deska 20x10cm pro myš.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Ber tu co poslal Žbeky, mám ji a je fakt super za tu cenu nejlepší.
- FilipN97mini
- Level 3.5

- Pohlaví:

- Stav:
Speed_dead píše:Mě zápěstí jeden čas bolelo, když jsem hrál s celým předloktím ve vzduchu. Od té doby, co si můžu opřít o stůl i v předloktí, tak je to v pohodě. Problém se zápěstím nemusí být jen v myši. Proto nemám "počítačový stůl", ale velký starý kancelářský stůl. Mám přímo alergii na pseudopočítačový stolky, kde se vysune k tobě deska na klávesnici a z toho se vysune do boku deska 20x10cm pro myš.
No, já nemám v pokoji pro změnu žádný stůl (pokoj je to velmi malý tak se nedivte
Jinak díky za tip ,objednám si ji
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
Steelseries Kinzu Optical
Zpět na “Rady s výběrem hw a sestavením PC”