Mám klávesnici Logitech Media Keyboard Elite a stávají se mi takové věci že třeba když píšu tak se mi místo jednoho písmenka jich napíše 10 nebo se nenapíše vůbec. Nevím v čem může být problém ale fakt mě to rozčiluje.
Prosím poraďte
Asus M51 Sr, 3 GB RAM , C2D T8100, ATI Mobility Radeon 128 MB, 250 GB disk
Je dobře nastavena? Start - Ovládací panely - klávesnice. Může být poškozený i ovladač, nebo máš v klávesnici prach či jiné nečistoty.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
No ta klavesnice neni stara ani 2 tydny. Zkousel jsem preinstalovat ovladace a nepomohlo to. Jsou tam Set Point 2.12a. Ovladačema to nebude. A čistit to myslím nemá cenu když je teďka nová.
Taky jsem měl klávesnici Logitech (bezdrátovou) a dělala mi tyto problémy, tak jsem to vyřešil jednoduše. Přešel jsem na původní (drátovou) a jsem vysmátej .
No tak jsem zkoušel nainstalovat nejnovější verzi ovladačů pro danou klávesnici (SetPoint 3.10) a nepomohlo to. Při psaní se jakoby nachvíli zasekne a pak buďto nenapíše písmeno vůbec a nebo jich napíše tak 10.
Ahoj, koupil jsem si novou mechanickou klávesnici a mám k ní pár dotazů (zbylé dva dotazy patří do jiných sekcí):
Po zapojení klávesnice a následném restartu PC mi klávesnice přestala fungovat správně (nahodilé připojování a odpojování, při kterém...
Poslední příspěvek
Řekl jsem si, že když zbytek klávesnice (zatím) funguje, tak si koupím nový kvalitnější kabel podle sebe a nebudu muset nic řešit. Starý si schovám a kdyby se pokazilo ještě něco tak na reklamaci dám samozřejmě původní. Navíc jsem tak nějak...
Zdravím, pred rokom som poskladal nový PC, a probližne pol roka mám problémy s prehliadačom. Predtým som mal Brave, a teraz Edge. Problém sa objavuje pri oboch, nieje to pravidelne tak 2-3krát denne. Vymenil som RAM-ky ale nepomohlo. Teraz mám 64GB...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.