Vypálený film nejde spustit na TV Vyřešeno
Vypálený film nejde spustit na TV Vyřešeno
Jelikož mi DVD přehrávač nepodporuje avi, tak jsem si film převedla na mpeg2. Dřív, když jsem si tento převedený film vypálila, tak na televizi šel spustit bez problémů. Když tam ale vložím DVD teď, tak mi to napíše: "Disc error". Nechápu v čem je problém, že mi to teď nefunguje. Na PC to DVD pak jde pustit bez problému. Nemůže to být tím, že to vypaluju na jiný DVD, než dřív?
Procesor: Intel Core i5-4210U 1.7GHz
Grafika: Nvidia GeForce 940M 2GB
Paměť: 8 GB DDR3
Grafika: Nvidia GeForce 940M 2GB
Paměť: 8 GB DDR3
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vypálený film nejde spustit na TV
zrejme tim, ze vubec vypalujes 

CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Flame: Já nevidím ani slovo o stažení, spíše jde o originál, od kterýho máš právo udělat si záložní kopii. Já to tak dělám taky,... nebudu si škrábat origo filmy, když můžu mít jejich kopii na obyč DVD, který když odejde tak nahradím jiným:)
Pokud to je origoš, tak co zkusit ten smaej film vypálit na ty původní DVD?
Pokud to je origoš, tak co zkusit ten smaej film vypálit na ty původní DVD?
Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Flame: Nějaký film si dnes stáhne 99% běžných uživatelů internetu, polovina vůbec neví že je to nelegální...
polovina vůbec neví že je to nelegální...
To bude asi tím, že to nelegální není ...
//pro vlastní potřebu
Od kdy je legální stáhnout si film z internetu? Jeden film si stáhne milión lidí, majitelé práv přijdou o stovky miliónů...
Nebudu to tady s tebou řešit..je tady o tom dost témat. Je to legální pro vlastní potřebu 
//Samozřejmě ne přes p2p

//Samozřejmě ne přes p2p
Přijde mi to jako kravina, dám film na internet, stáhne si ho spousta lidí a majitelé přijdou o milióny. To je úplně to samé co s jakoukoliv hrou, taky ji někdo dá na net, stáhne si ji spousta lidí a majitelé přijdou o milióny. Rozdíl v tom není, ale stažené filmy zde berete jako legální a stažené hry jako warez?
V České Republice je velice zjednodušeně řečeno, nelegální obsah šířit. Nikoliv však vlastnit. Ovšem pouze pro vlastní potřebu. Pokud máte byť „legálně“ stažený film, ale podíváte se na něj s přáteli (veřejná reprodukce), tak automaticky film šíříte.
Film stažený přes torrent klienta (mimo volně šiřitelných filmů) je stažený nelegálně,protože jsi ho současně nabízel dalším.
Film stažený z ulož.to nebo rapidshare nesdílíš,takže tam je to podle zákoníku legálně.
Film stažený např. přes DC+ je stažený legálně,jen pokud sám nic nelegálního nenabízíš.Pokud sdílíš složku s free Linuxovou distribucí-nic se neděje.
ílo chráněné autorským zákonem můžeš stáhnout, ale jen pro vlastní potřebu. Nemůžeš si tedy pozvat houf kamarádů a u flašky koukat na takový film, protože tím ho i šíříš. Nechat si stahovat takové dílo přes torrenty nemůžeš. Opět ho šíříš a to legální není.
Naposledy upravil(a) M4RTY dne 02 kvě 2011 17:01, celkem upraveno 1 x.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Napřed si to nastuduj a pak tady něco vykládej. V česku je opravdu možné stahovat pro vlastní potřebu hudbu a filmy přímo. Nesmí se pouze sdílet a nahrávat - zákon porušíš, když to na server nahraješ nebo stahuješ přes p2p (torrent, strongDC++).
Naopak stahovat jakýkoliv kód nebo program, který není pod volnou licencí nelegální JE. Proto se tu stavíme proti hrám a programům, ale toto prochází.
Přečti si Autorský zákoník, http://www.nkp.cz/o_knihovnach/AutZak/Index.htm (hlavně § 30)
Naopak stahovat jakýkoliv kód nebo program, který není pod volnou licencí nelegální JE. Proto se tu stavíme proti hrám a programům, ale toto prochází.
Přečti si Autorský zákoník, http://www.nkp.cz/o_knihovnach/AutZak/Index.htm (hlavně § 30)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
- Flame
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
kimi999 píše:Flame: Nějaký film si dnes stáhne 99% běžných uživatelů internetu, polovina vůbec neví že je to nelegální...
vim ze muze vypalovat, ale nesmi prodavat pak je to trestny cin, ale myslim vypaleny, jako ze to je vypaleny takze neni jista 100% funkcnost vzdy, tak to myslim, nemyslim toj ako legal nebo nelegal :-)
/preci nebudu studovat zakonik

CM HAF 912 / Z68X-UD3-B3 / 2500K + Noctua NH-U12P / GIGABYTE R787OC-2GD / Kingston 8GB Grey Series / Seasonic MII-620 / Logitech G400 / Microsoft SideWinder X4 / Ultimate x64 / LG Flatron IPS224
-
- Pohlaví:
Obávám se že byť i sebeširší diskuze tazatelce moc nepomůže.
Editka, použij jiné DVD, já mám dobré zkušenosti s Verbatim a vypal to nejmenší rychlostí.
Editka, použij jiné DVD, já mám dobré zkušenosti s Verbatim a vypal to nejmenší rychlostí.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3779
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
14 zář 2024 17:00