Antispyware + otázka k esetu
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Antispyware + otázka k esetu
Tak já nevím. Řeknem ti to tu několikrát, že stačí jen sám, že spybota máš vyhodit a ty s tím máš furt nějaký problém. Když k němu jsi tak přirostlý, tak si nech klidně jen ho, ale nenuť nás se stále opakovat
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
V tom připadě se omlouvám, ale neodpověděli jste mi ani jednou na otázku. Já se ptám, co se stane, když tam budou oba dva.. né jestli ho mam vyhodit atp.. ja chci proste 2 programy antispyware.. proto se ptám. Jestli se nesnesou, tak zvolim ten Malwarebytes, ale chci odpověd.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
A proč 2 antispyware programy? To je naprosto zbytečné...
To je jako mít gimp a photoshop najednou. Oboje udělá stejnou práci, resp. photoshop asi líp a proto budu používat jen ho. Rada zní: "Vyhoď spybot a nech si jen MbAM". Víc polopatisticky to už nedovedu

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Děkuji, to jsem potřeboval vědět.. :)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Vzhledem k tomu, že jsou to dva oddělené programy a nemají rezidentní štíty, tak ano.
Co bylo špatně na této odpovědi?

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Především to, že jsem tomu vůbec nerozuměl. Nicméně jsem ten Malwarebytes vyzkoušel.. označil mi za vir qip, čili smazal. A potom nějakej jinej trojan.. vše ok.. qip jsem dal zpet. Jenže nevim proč, ale když jsem hrál vietcong tak jsem se nikam nemohl připojit a po odinstalováni toho programu to šlo.. divné
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nezablokoval Ti nějakej crack?
Nepoužívám cracky.. měl jsem tam infikovaný 2 soubory.. 1 qip a druhej nevim, ale nebylo to nic s hrama.. ale trojan to byl.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Tak byly chycený a nebo to byla špatná detekce. Nicméně Mbam, pak dlouho nic a pak ty ostatní. Ale pokud Ti kravne, tak musíš kouknout po jiném. Já s ním nemám problém.
No, asi takhle.. ja jsem odstranil nějakej vir a docela se mi zdá.. že se trochu zlepšil výkon pc.. No každopádně ho zas za tyden např. nainstaluju a udelam test.. a uvidim co to bude dělat.. jen mi nejde do hlavy trochu, proč je vir qip :O
Hele zrovna tady něco včera bylo....
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Co to s tím má společného?
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”