Dobrý den,
dnes se mi stáhla aktualizace k tomuto programu, ale najednou avg anti-virus, anti-spyware a rezidentní štít nefungují a tyto ikony jsou červené. Ověření VDB selhalo píše anti-virus a aniti-spyware a rezidentní štít píše že je neaktivní. Dám opravit vše. Proběhne aktualizace, napíše, že mám poslední verzi a nic se dále neděje. A ani test Pc nefunguje. Zapnu jej a sám se asi po sekundě ukončí. Přeinstaloval jsem AVG a opět se aktualizovalo na toto samé místo... co mám dělat?
AVG Anti-Virus 2011 Vyřešeno
AVG Anti-Virus 2011 Vyřešeno
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AVG Anti-Virus 2011
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Podle mne nejde dělat nic.
Z AVG podpory mi do dnes nic nepřišlo ((jsem platící uživatel (paranoidní
)), proto mi pomohlo následující:
- Obnova systému před osudnou Programovou aktualizaci (díky úchylné oblibě v zálohování a rychlému Acronis 2011 zálohuji skoro denně)
- pokud není možné obnovit OS, tak asi určitě pomůže nainstalovat si původní AVG a odmítnout poslední progr. akt. z cca května 2011 (verze 1325, velikost 5,5 MB), možná bude nutné použít odinstalovací utility z AVG - nenám vyzkušeno (zálohuji, jak je výše uvedeno)
- zákaz dalších programových aktualizací v Nástrojích => Pokr.nast. => naplánované úlohy => Plán progr.aktualizace
- čekám co na to firma AVG, již 3. den žádný ohlas i přes ujištění, že "Zakaznicka podpora je prioritou nasi spolecnosti, Vas pozadavek bude zodpovezen co nejdrive".
- chyba se vyskytuje na Vistách a 7-čkách ; XP je ušetřeno

Z AVG podpory mi do dnes nic nepřišlo ((jsem platící uživatel (paranoidní

- Obnova systému před osudnou Programovou aktualizaci (díky úchylné oblibě v zálohování a rychlému Acronis 2011 zálohuji skoro denně)
- pokud není možné obnovit OS, tak asi určitě pomůže nainstalovat si původní AVG a odmítnout poslední progr. akt. z cca května 2011 (verze 1325, velikost 5,5 MB), možná bude nutné použít odinstalovací utility z AVG - nenám vyzkušeno (zálohuji, jak je výše uvedeno)
- zákaz dalších programových aktualizací v Nástrojích => Pokr.nast. => naplánované úlohy => Plán progr.aktualizace
- čekám co na to firma AVG, již 3. den žádný ohlas i přes ujištění, že "Zakaznicka podpora je prioritou nasi spolecnosti, Vas pozadavek bude zodpovezen co nejdrive".
- chyba se vyskytuje na Vistách a 7-čkách ; XP je ušetřeno
Na strákách AVG už je snad řešení:
http://forums.avg.com/cz-cs/avg-free-fo ... #post_2047
http://forums.avg.com/cz-cs/avg-free-fo ... #post_2047
Samozřejmě mám také placené AVG jinak by mě ani nenapadlo to sem psát
... a už jsem to také vyřešil. Odinstalovat jen tak avg nepomůže, musí se to pomocí AVG removeru. Potom to funguje a při nové instalaci už nejsou žádné problémy a vše se řádně aktualizovalo.

Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”