Vypalování .iso Vyřešeno
Vypalování .iso Vyřešeno
Dobrý den, mám problém mám soubor .iso, který má 6GB a když ho chci vypálit na DVD píše mi že má málo místa. Nedalo by se třeba díky nějakému prográmku vypálit ho na pevný disk a následně spustit? Za každou radu budu vděčný =))
Re: Vypalování .iso
Neptám se co to je protože warez se zde neřeší. Ale můžeš použít Daemon tools
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Nebo použít DVD DL
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
a s Daemon Tools o vypálim i na pevnej disk??
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Daemon umí ten iso soubor spustit přímo z disku.Stačí dát připojit do virtuální mechaniky Daemonu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Jsem zvědavý, jak chceš vypálit soubor na harddisk
Vypal obraz disku (*.iso) jako soubory a složky (Nero > Otevřít) a použij médium DVD9!

tak hlavne 6gb na normal dvd asi nenacpe
( nepsal ze by mel dvouvrstve) a nevim neni duvod to vypalovat kdyz pres deamon tools jak tu bylo uz zminenio to jde jeste lehceji bych rekl nez to vypalovat...

Emulaci virtuálních mechanik osobně nedoporučuji.
Taky nedoporučuji emulaci virtuálních mechanik(obzvlášť deamon tools).Používám UltraIso a to dokáže ten Iso soubor extrahovat a pak už jde spustit instalace z exe souboru.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Umí to i Total comander. Archív (jedno, zda rar či iso) se rozklikne jako adresář.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Ja vetsinou nez neco namountuju nebo vypalim tak to otevru ve winraru a podivam se co to vubec je
Díky moc, problém vyřešen =))
Zpět na “Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs)”