firefox v. 4- nebarví navštívené odkazy Vyřešeno
firefox v. 4- nebarví navštívené odkazy Vyřešeno
Přešla jsem na verzi 4 mozilly a přestaly se mi barvit navštívené odkazy- ale pouze při vyhledávání na googlu. Na seznamu se navštívené odkazy zbarví odlišně- ale na googlu nerozpoznám již navštívené odkazy. Nevíte čím to je?
Re: firefox v. 4- nebarví navštívené odkazy
Mám taky FF 4.0 a na Googlu normálně barví jako doposud.
Koukni na nastavení: Nástroje/Možnosti/Obsah/Barvy
Koukni na nastavení: Nástroje/Možnosti/Obsah/Barvy
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
V nastavení jsou odlišné barvy pro navštívené a nenavštívené. Dnesk mi to začal dělat i google chrome. Při vyhledávání na seznamu nebo kdekoli jinde odlišení funguje- jen při vyhledávání na googlu ne..... 

Protože mi dříve také barvení blblo, tak jsem začal používat do Firefoxu tento skript >>> Change visited links' colors >>> viewtopic.php?f=3&t=38558&start=266 - je to skript doplňku Greasemonkey >>> viewtopic.php?f=3&t=38558&start=15 - tedy tento doplněk musí být nainstalován. Pokud chcete vědět, které skripty mohou manipulovat se stránkou, na které zrovna jste, použijte doplněk >>> Greasefire >>> viewtopic.php?f=3&t=38558&start=256 - musím ale podotknout, že tento poslední doplněk vytíží více PC, protože přece jenom vyhledává ve velmi obsáhlé databázi.
Tak jsem se zkusila vrátit ke starší verzi a dělá to i tam- takže mozillou to nebude. Ach jo, co to zase je.....
Komu není pomoci ...
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jestli to spis nebude tim, ze Google zkousi nove zobrazovani vysledku a tam navstivene odkazy barevne neodlisuje. V nastaveni Google uctu to myslim jde vypnout.
Nastavení Google mám klasické a to že některá stránka nechce barvit mé navštívené linky mě vůbec nezajímá, protože se mi stejně obarví, barvu lze zvolit libovolnou ve skriptu ...

Detail

Detail

Tak sem s tim nic nedělala a dneska už všechno zase barví....
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”