Jak otevřit hudební soubor srt?
Jak otevřit hudební soubor srt?
Stáhnul jsem si z mobilu Siemens vyzvánění s koncovkou "srt". Ví někdo čím to otevřít abych to mohl zkonvertovat a nahrát do Nokie? Děkuji.
Re: Jak otevřit hudební soubor srt?
To jsem taky zjistil, jenže v mobilu Siemens jsou pod touto koncovkou uloženy vyzvánění.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Není to mid? Jakou má hlavičku?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tak jsem na to koukal a ten soubor srt má jen 48bajtů. Takže to asi bude nějaký odkaz na to skutečné zvonění. Zkusím to v tom mobilu pohledat, jestli k tomu najdu ten MID soubor. (Tóny pro SMS jsou v MID, to jsem stáhnul a otevřel v pohodě)
u siemensů aspoň co sem měl já se asi přípona neřeší, ja si všechny .MID přejmenoval na .mp3 a normálně mi to hrálo. skus to .srt jenom přepsat na .mid
Just Fucking Google It!
Tak už jsem to zjistil. V Siemensu jsou zvuky v nestandardním formátu srt. Viz věta z tohoto odkazu: http://www.mobilmania.cz/clanky/siemens ... fault.aspx.
Cituji: "Při volbě vyzváněcích melodií si můžete vybrat mezi jednohlasými, ale velmi pronikavými zvuky nestandardního formátu SRT, samozřejmě lze využívat i vícehlasé soubory MID."
Takže teď potřebuji najít čím lze otevřít zvuk ve formátu srt. Zatím jsem nic nenašel... :-(
Cituji: "Při volbě vyzváněcích melodií si můžete vybrat mezi jednohlasými, ale velmi pronikavými zvuky nestandardního formátu SRT, samozřejmě lze využívat i vícehlasé soubory MID."
Takže teď potřebuji najít čím lze otevřít zvuk ve formátu srt. Zatím jsem nic nenašel... :-(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 5100
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 bře 2025 14:58