Dobrý den, potřeboval bych poradit, mám v pokoji 2 PC které jsou přes LAN propojené a na jednom z těch PC mám vyrobené světla z diod, které jsou přes paralelní kabel propojené s PC a blikají podle hudby. Jenže na tomto PC mám špatné reproduktory. Nechci předělávat celé reproduktory. Chtěl bych se zeptat jestli je možné, aby PC přes LAN dokázal komunikovat se zvukovou kartou na druhém PC na kterém mám pořádné reproduktory.
Děkuji za odpovědi.
Vzdálená zvuková karta
Vzdálená zvuková karta
Gigabite GA-880GM-UD2H (rev.1.3), AMD Athlon X2 245, 2GB DDR3, Seagate 500GB, Fortron 350W, Gigabite HD 5770.
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Vzdálená zvuková karta
napadá mě vzdálená plocha, tam můžeš přenést zvuk do "klientského" PC (z kterého se připojuješ), ale to ty asi nechceš 
pak můžeš ještě použít kilometrovou prodlužku

pak můžeš ještě použít kilometrovou prodlužku

PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
-
- Pohlaví:
Pokud tomu dobře rozumím, jde v podstatě o přehrávání hudby na druhém počítači. Já vidím možnosti dvě.
1. Připojit se vzdálenou plochou a nastavit vzdálenou plochu tak, aby přehrával soubory do vzdálené zvukové karty.
2. Spustit startovací dávku např. winampu vzdáleně přes psexec.
1. Připojit se vzdálenou plochou a nastavit vzdálenou plochu tak, aby přehrával soubory do vzdálené zvukové karty.
2. Spustit startovací dávku např. winampu vzdáleně přes psexec.
Na obou pc mam Winamp... jak mám použít ten psexec ?
když dáš síť tak tam máš mediálni zařízení. někde už nevim kde v nastavení sem našel položku "Povolit přehrávání zvuků tohoto pc v síti... blabla" nebo nevim jak. takže na 99% to nějak de takže bys jen otevřel "Síť", otevřel to co právě hraje a slyšel bys to v druhým pc.
jenom nevim kde to bylo a taky jestli to neznamenalo úplně něco jinýho
jenom nevim kde to bylo a taky jestli to neznamenalo úplně něco jinýho

Just Fucking Google It!
může na to mít nějaký vliv to, že na 1 pc je windows 7 a na druhým windows XP
-
- Pohlaví:
psexec najdeš zde:
http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... s/bb897553
teoreticky by mohl příkaz fungovat takto:
psexec \\IP_PC start /d "C:\Muzika" list.m3u
list.m3u je playlist, který chceš přehrát, C:\Muzika je adresář s uloženým m3u - v úvozovkách je proto, aby se daly používat dlouhá jména a mezery. Je třeba mít stejný účet (jméno a heslo) na obou PC - jinak se musí do příkazu vložit (viz. www). OS v tomto případě nehraje roli. Předpoklad je, že m3u je asociováno s Winamp.
http://technet.microsoft.com/en-us/sysi ... s/bb897553
teoreticky by mohl příkaz fungovat takto:
psexec \\IP_PC start /d "C:\Muzika" list.m3u
list.m3u je playlist, který chceš přehrát, C:\Muzika je adresář s uloženým m3u - v úvozovkách je proto, aby se daly používat dlouhá jména a mezery. Je třeba mít stejný účet (jméno a heslo) na obou PC - jinak se musí do příkazu vložit (viz. www). OS v tomto případě nehraje roli. Předpoklad je, že m3u je asociováno s Winamp.
pořád se mi to nedaří spustit... v terminalu umim spis v linuxu... jo a na pc nemam zadny heslo....
-
- Pohlaví:
a když zkusíš spustit místně jen start /d "C:\Muzika" list.m3u tak to běží?
pokud nemáš heslo, tak máš uživatele a pokud je různý tak použít přepínač -u
pokud nemáš heslo, tak máš uživatele a pokud je různý tak použít přepínač -u
na všechny ostatni pc se me podarilo pripojit jenom na ten na kterej to potrebuju ne.... furt me to pise pristup odepren
-
- Pohlaví:
Zkus vypnout firewall. Jinak zkus na tom PC kde to potřebuješ vytvořit další účet se jménem a heslem a doplň příkaz o parametry -u uživatel a -p heslo (k tomu účtu na vzdáleném počítači).
branu firewall jsem vyplnul... ucet jsem zkusil zalozit novej a porad me to na tento pc nechce pustit...
fakt nwm proc....kdyz na ostatni me to pusti... nechapu... vsechno delam jak se ma...
fakt nwm proc....kdyz na ostatni me to pusti... nechapu... vsechno delam jak se ma...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Raspberry Pi 5 - raspios-bookworm - vzdalena plocha
od L.L » 19 srp 2024 14:44 » v LiNuX a ostatní alternativní OS - 8
- 4349
-
od L.L