Kde bych sehnal staré need for speed?
Kde bych sehnal staré need for speed?
Zajímalo by mně zda lze jako abandonware stáhnout či lacino koupit staré edice NFS jako II Special Edition nebo NFS III Hot Pursuit
Re: Kde bych sehnal staré need for speed?
pochybuju, jedině pokud někdo nemá na cd ale myslim že by byl i problém tohle sehnat warez, natož legálně
Just Fucking Google It!
Sakra, tak ještě že jsem si to sehnal
Dobrá série je i Moto Racer 1, 2, 3 ...

- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
na netu to je v pohodě 
možná i na CD mám to trojku, celkem jsem to hrál

možná i na CD mám to trojku, celkem jsem to hrál
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Doporučuju registraci na tomto serveru. Tvrdí o sobě, že je naprosto legální server a že nezodpovídá za data uložená v počítačích k serveru připojených, tak nevím, jestli se to dá považovat za krádež jen si vzít něco, co mi někdo nabízí.
Takže na vlastní pěst. Ale sehnat tady jde opravdu skoro vše
.
//odkaz upraven

//odkaz upraven
MP3:Helax 93,7
<TeXaN> jakej ma maximalni dosah BT? v idealnich podminkach
<TeXaN> resp projde mi skrz zed a jeste 15m na zahradu?
<Unimatrix325> pokud BT znamena bitevni tank, pak ano
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
To si piš, že je to "krádež". Problém je v tom, že nabízejí něco, co jim nepatří.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Spíš bych řekl, že nabízejí něco, co jim možná patří (vždycky aspoň jeden si to musí koupit), ale určitě to nepatří těm, co tu nabídku neodmítnou. Chyba není na straně stahujícího, ale sdílejícího. Takže pro beztrestnost by možná nebylo od věci neuploadovat.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Oháněj se tady stahujícími, sdílejícími a klidně si dál neodmítej, ale jednáš nezákonně. Narozdíl od hudby a filmů jsou programy, kódy a databáze bez volné licence nelegální vždy, nejen pokud uploaduješ
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Kamarád je právník a jednou jsme se o tomto tématu dlouze bavili u piva, nevím co na tom je pravdy, ale zákon je prý v těchto ohledech děravý jako struhadlo. Jde jen o to ty díry najít a umět obhajovat.
Slovo, které by možná vystihlo tvou horlivost místo "nezákonné", je "neetické" či "proti dobrým mravům".
P.S.
Zákon je bohužel velmi děravý, nejen v oblasti krádeže nehmotných věcí ve virtuálnim prostředí, kde se vše velice těžko dokazuje, ale hlavně v oblasti politiky, čímž se politika země propadá stále do hloubější propasti, ze které není úniku. Omluvte mé emoce, ale jestliže posranci v posranecké sněmovně budou i nadále schvalovat a navrhovat zákony tak, aby prospěly jim a státu uškodily, pak nám nezbývá než naši rodnou zemi opustit, než propukne skáze.
Slovo, které by možná vystihlo tvou horlivost místo "nezákonné", je "neetické" či "proti dobrým mravům".
P.S.
Zákon je bohužel velmi děravý, nejen v oblasti krádeže nehmotných věcí ve virtuálnim prostředí, kde se vše velice těžko dokazuje, ale hlavně v oblasti politiky, čímž se politika země propadá stále do hloubější propasti, ze které není úniku. Omluvte mé emoce, ale jestliže posranci v posranecké sněmovně budou i nadále schvalovat a navrhovat zákony tak, aby prospěly jim a státu uškodily, pak nám nezbývá než naši rodnou zemi opustit, než propukne skáze.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Klidně se přestěhuj. Pokud si vybereš nějakou civilizovanou zemi s neděravými zákony, je velice pravděpodobné, že doplatíš na první pokus o stažení něčeho, co je chráněno v tvé nové vlasti platným autorským zákonem.pak nám nezbývá než naši rodnou zemi opustit
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
jirislav píše:zákon je prý v těchto ohledech děravý jako struhadlo. Jde jen o to ty díry najít a umět obhajovat.
Takové mám opravdu nejraději. Kašlat na to, co je správné a co je špatné, jaký je doopravdy smysl jakého nařízení, ale hledat a šťourat se, nakonec všechny podvést takovým způsobem, že všichni vědí, že je to prostě špatně, ale zákon je bohužel doopravdy děravý a nikdo nemůže říct ani popel.
Jen tak dál!
I believe in winners and loosers and in freedom to fail
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Staré routery značky Zyxel mají kritickou zranitelnost
od postcd » 06 úno 2025 17:57 » v Vše ostatní (bezp) - 0
- 9262