Některé hry jakoby nedetekovaly klávesnici a myš Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

hipiry
Pohlaví: Nespecifikováno

Některé hry jakoby nedetekovaly klávesnici a myš

Příspěvekod hipiry » 10 kvě 2011 21:58

Děje se to konkrétně u Racedriver Grid (tam to začalo po výměně lowend desky za ASUS M4A89GTD PRO/USB3) a u Tombraider Underworld (tu jsem nainstaloval až po výměně). Jinde s těmito zařízeními není sebemenší problém a stejně tak ani s deskou- funguje jak na drátkách. Vše je originál, ovladače grafiky jsou dneska stahované aktuální. Zkoušel jsem všechny nastavení kompatibility i co umžňují hry. Bohužel jsem nenašel .ini ani jiné konfigurační soubory ani jedné hry, abych se podíval i do nich.
Sestava v podpisu. Nemám problém s teplotami ani se zdrojem. Jiné hry i jakékoliv další činnosti ve win jdou bez problémů.

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Některé hry jakoby nedetekovaly klávesnici a myš

Příspěvekod X » 10 kvě 2011 23:02

Jestli hra byla nainstalována před výměnou desky tak je vhodné vyzkoušet přeinstalaci hry. Divím se ovšem, že to zkously Win.

hipiry

Příspěvekod hipiry » 10 kvě 2011 23:55

ovladače od desky jsem teda nainstaloval. Ale spíš se divím, že zkousla deska procesor, který potřeboval novější bios než na ní byl. To jsem spravil. Ale to, že se to vyskytlo i u té sruhé hry mě vede k domněnce, že v tom je ještě jiný problém. Není možné, že je problém, že nejsou odinstalovány ovladače minulé desky a něco se tam hádá?

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 11 kvě 2011 00:03

Kdy tedy byli nainstalováni?

hipiry

Příspěvekod hipiry » 11 kvě 2011 00:53

racedriver týden před výměnou desky, Tomb Raider několikrát po její výměně, naposledy dnes tzn. necelý týden po výměně MB. Zajímavé mimochodem je i to, že ten tomb raider fungoval napoprvé alespoň v menu při první instalaci. Při každé reinstalaci jsem ale PC přejel ccleanerem kvůli zbytkovým záznamů, v registru i ručn ě v dokumentech a appdata

hipiry

Re: Některé hry jakoby nedetekovaly klávesnici a myš  Vyřešeno

Příspěvekod hipiry » 11 kvě 2011 22:44

Tak tomb raider jsem nakonec vyřešil přeinstalováním comodo firewallu. Racedriver měě stejně nebaví a prodal jsem ho, takže dávám vyřešeno. Mimochodem ten problém dělá i zoner alarm.

Zpět na “Hry”