Zdravím,
chci se jen preventivně ujistit - je pravda ,že při přílišné aktivitě v síti (stahování přes P2P (bittorent....) poskytovatel dočasně/trvale omezí rychlost downloadu,uploadu ? Konkrétně jde o ADSL Volný , samozřejmě mám internet bez omezeného limitu.Mám obavy z downloadu souborů o velikostech 15 GB+ a podobně.Tak pokud máte někdo osobní zkušenost nebo něco podobného , tak budu rád za radu.
Díky.
Může mi Volný omezit download kvůli P2P a torrentům?*
Může mi Volný omezit download kvůli P2P a torrentům?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 14 kvě 2011 18:40, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Omezení downloadu od poskytovatele“, protože omezení co? Omezuje? Neomezuje? Má omezovat? Chce omezovat? Ty ho chceš někomu omezit?…
Důvod: Oprava nadpisu „Omezení downloadu od poskytovatele“, protože omezení co? Omezuje? Neomezuje? Má omezovat? Chce omezovat? Ty ho chceš někomu omezit?…
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Omezení downloadu od poskytovatele
Pokud máš skutečně neomezený limit, nemělo by k omezení dojít. Ověř si podmínky na stránce poskytovatele. Případně ověř prakticky.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Re: Omezení downloadu od poskytovatele
Dobře , obavy mám z důvodu ,že známý má internet sice přes jiného poskytovatele (místní kabelovka) a když denně tahal přes torrent tak mu rychlost rapidně snížili.Tak pokud má někdo zkušenost s Volným a snížením rychlosti tak budu rád za názor.
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Může mi Volný omezit download kvůli P2P a torrentům?*
Počítal bych s tím, že když budu tahat prakticky neustále něco a budu svoje agregovaný připojení využívat na 100%, tak se to mýmu poskytovateli nebude logicky líbit.Jelikož počítal při tý agregaci tím, že každý bude používat net jindy a ne že se na něj někdo pověsí a bude ho neustále vytěžovat.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2059
-
od mmmartin
Zobrazit poslední příspěvek
20 dub 2025 13:17
-
- 4
- 3165
-
od petr22
02 zář 2024 07:46
-
-
Porovnaní sestavy + kde muže být problém? Příloha(y)
od Ribendik » 12 pro 2024 11:04 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 828
-
od Zivan
12 pro 2024 12:26
-